صلح و سازش قریب به ۱۵ درصد پروندههای طلاق در سامانه تصمیم استان کرمان
رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴.۵ درصد موارد ثبت شده در سامانه تصمیم در این استان منجر به سازش شده است، گفت: انتظار میرود که مراکز مشاور خانواده قوه قضاییه ضمن شناسایی موانع و مشکلات موجود در مسیر اجرای کار و رفع آنها، زمینه افزایش صلح و سازش در پروندههای طلاق را فراهم نمایند.
- یدالله موحد، رئیس کل دادگستری استان کرمان در دومین آئین تحلیف و اعطای پروانه فعالیت مشاوران خانواده قوه قضاییه در استان بیان کرد: پیام کلی ساختارسازیها و تلاشها برای فعالسازی مراکزی از جمله مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه این است که باید بر اساس همکاری همه عوامل ذی مدخل و به کارگیری امکانات و توانمندیهای موجود، در حد توان از آسیب دیدگی کانون خانواده جلوگیری شود.
وی برارزیابی اقدامات انجام شده در مراکز مشاوره قوه قضاییه در بازههای زمانی معقول و منطقی تاکید کرد و افزود: با بررسی عملکرد این مراکز متوجه خواهیم شد تا چه میزان در ایجاد صلح و سازش بین زوجین موفق بوده ایم.
موحد، با بیان این مطلب که نقش مشاوران خانواده در رفع اختلافات بین زوجین بسیار اثرگذار است، خطاب به مشاوران خانواده اظهارداشت: انتظار میرود که از هیچ کوششی برای بقای خانوادهها و زوجینی که به مراکز مشاوره ارجاع میشوند، دریغ نکنید، زیرا اگر مسائل حاشیهای مداخله کرده و یا قصوری در راستای ارائه مشاوره به زوجین و ایجاد صلح و سازش در بین آنها صورت گیرد، فاجعه آفرین خواهد بود.
وی، اظهارنظرها و نظرات ارائه شده از سوی مشاوران خانواده را بسیار مهم و حساس توصیف کرد و افزود: امید است که تلاش و همت شما در توسعه صلح و سازش در بین زوجین مفید واقع شده و شاهد افزایش کاهش بخش زیادی از پروندههای طلاق باشیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: در روند رسیدگی به پروندههای مربوط به طلاق باید دردمندانه به فکر حل مشکلات بین زوجین باشیم تا در نهایت سلامت جامعه و کشور ارتقاء یابد.
موحد، تاکید کرد: تلاش مشاوران خانواده قوه قضاییه در راستای ایجاد صلح و سازش بین زوجین بسیار مهم و اثرگذار است.
در این آئین، مشاوران قوه قضاییه متن سوگندنامه حرفهای مربوطه را قرائت کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *