توزیع ۳ هزار و ۳۸۰ تخته چادر در مناطق زلزلهزده هرمزگان/ آغاز خاکبرداری ساختمانها از روز گذشته
استاندار هرمزگان با بیان اینکه خاکبرداری ساختمانها را از روز گذشته آغاز کردیم، گفت: آخر هفته هم فونداسیون بناها ریخته میشود. تقریباً ۳ هزار و ۳۸۰ تخته چادر تاکنون پخششده است.
مهدی دوستی در گفتوگو با میزان، با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به شهروندان در مناطق زلزله زده استان هر مزگان گفت: در ۸ ساعت نخست پس از وقوع زلزله آب و برق روستاهای آسیب دیده از زلزله، غیر از آب دو روستا و همچنین برق ۲ روستا وصل شد.
وی با اشاره به اینکه در ۲۰ ساعت اول پس از وقوع زلزله آب و برق در مناطق زلزله زده استان هرمزگان وصل شد و به شبکه بازگشتند، افزود: در بخش مخابرات نیز قبل از ۱۶ ساعت از ۱۰۵ روستا ۹۸ روستا مشکلشان رفع شد و ظرف ۱۶ ساعت همه روستاها داخل سرویس آمدند.
وی با اشاره به اینکه در ۲۰ ساعت اول پس از وقوع زلزله آب و برق در مناطق زلزله زده استان هرمزگان وصل شد و به شبکه بازگشتند، افزود: در بخش مخابرات نیز قبل از ۱۶ ساعت از ۱۰۵ روستا ۹۸ روستا مشکلشان رفع شد و ظرف ۱۶ ساعت همه روستاها داخل سرویس آمدند.
استاندار هرمزگان با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای اسکان اضطراری شهروندان در مناطق زلزله زده نیز بیان کرد: به خانوارهای ۵۵ روستای آسیب دیده از زلزله چادر اهدا شده است. در ۲ بخش، برای توزیع چادر مشکل داشتیم که در آنجا کمپ برپا کرده بودیم و مردم داخل کمپها نمیآمدند و اصرار داشتند که چادر تحویل به خودشان شود.
وی گفت: با توجه پس لرزههای زیادی که بود، با مردم به این جمع بندی رسیدیم که چادر را درب منازل توزیع کنیم و تقریبا ۳ هزار و ۳۸۰ چادر تاکنون پخش شده است.
دوستی با اشاره به اینکه در روز اول پس از وقوع زمین لرزه غذای گرم در بین مردم توزیع شد، تصریح کرد: در روزهای بعدی در بخشهایی که خانهها ترک ساختمانی داشتند و مردم امکان آشپزی داشتند، پخش غذای گرم را محدود به جیره خشک کردیم و در میان ساکنان خانههای غیر قابل سکونت غذای گرم پخش شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه راهداری نیز تاکید کرد: ۵ نقطه اصلی مواصلاتی را بهعلت ریزش کوه از دست داده بودیم که ۱۲ ساعت بعد از بحران توانستیم آن ۵ نقطه را بازگشایی کرده و بعد از لکه گیری و سنگ ریزهها را جمع کنیم.
استاندار هرمزگان گفت: تمام کارخانههای آسفالت نزدیک به محور ارتباطی جنوب به شمال که حدود ۱۰۰ کیلومتر بود را فراخوانده و از ساعت ۶ صبح کار آسفالت را شروع کردیم و ۵۰۰ تن هم آسفالت ریختیم؛ قبل از ۲۴ ساعت بخشهای آسیب دیده این محور را آسفالت کردیم .
وی با بیان اینکه محور اصلی تهران – بندرعباس مرکز بحران بود که در آن ریزش داشتیم، تاکید کرد: در اثر ریزش سنگ در این محور، ابنیه فنی آسیب دید اما برای اینکه کار آسفالت را به فوریت انجام دادیم، حادثه دیگری نداشتیم.
استاندار هرمزگان گفت: از آنجاکه محور اصلی زلزله اخیر جاده بوده است، پلها و ابنیه فنی همراه واحدهای مسکونی نیاز به تعمیر و بازسازی دارند.
دوستی با بیان اینکه خاک برداری ساختمانها را از روز گذشته آغاز کردیم، گفت: آخر هفته هم فنداسیون بناها ریخته میشود تا هرچه سریعتر خانههای مردم ساخته شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *