آشنایی با ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی از فلسطینیان
جاسوسی گسترده رژیم صهیونیستی از فلسطینیان با پیشرفت فناوری، پیچیدهتر و همه گیرتر شده است.
خبرگزاری میزان -
– گزارش «واشنگتن پست»، از پروژه گسترده نظارتی نظامی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، لزوم بررسی این اقدام صهیونیستها را جدیتر کرد.
به گزارش «میدل ایست آی»، دوربینها از گذشته، ابزار ضروری رژیم صهیونیستی برای نظارت و مشاهده فعالیتهای فلسطینیان در مناطق اشغالی بوده اند اما پیشرفت فناوری سبب شد تا ابزارهای نظارتی رژیم صهیونیستی نیز گستردهتر شود.
امروزه فناوری پیشرفته تشخیص چهره برای غربالگری فلسطینیان در پستهای بازرسی نظامی به شکل گسترده مورد استفاده قرار میگیرند.
اما سطح کاملا جدیدی از نظارت در سراسر کرانه باختری از سوی رژیم صهیونیستی در حال اجراست که محدود به پستهای بازرسی نیست.
گرگ آبی «Blue Wolf» چیست؟
گرگ آبی، فناوری جدید در تلفنهای همراه هوشمند است که تصاویر گرفته شده از فلسطینیان کرانه باختری اشغالی را به پایگاه دادهای تحت کنترل ارتش و سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی منتقل کرده و با اطلاعات آنها تطبیق میدهد.
در طول ۲ سال گذشته، سربازان صهیونیست با استفاده از گرگ آبی، از فلسطینیان شامل زنان، سالمندان و کودکان برخلاف میلشان عکس گرفته اند. تعداد این عکسها به هزاران مورد رسیده است.
رژیم صهیونیستی حتی برای تشویق سربازان به عکس گرفتن از فلسطینیان، جوایزی را برای واحدهایی که بیشترین تعداد عکس از فلسطینیان را جمع آوری کند، در نظر گرفته اند.
عملکرد گرگ آبی چگونه است؟
گرگ آبی بخشی از یک سیاست نظارتی گستردهتر است که توسط ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۶ آغاز شد و از فناوری تشخیص چهره، حسگرها و دوربینها برای نظارت بر فلسطینیان در قدس شرقی و کرانه باختری رود اردن استفاده کرد.
نکته جدید این سیاست این است که رژیم صهیونیستی اکنون به جای عکس گرفتن با دوربینهای ثابت، با ارائه اپلیکیشن «گرگ آبی» به سربازان خود، امکان عکسبرداری با تلفن همراه هوشمند توسط آنان و جست و جو در پایگاه دادهای را فراهم کرده اند.
این اپلیکیشن دارای سیستمی است که نشان میدهد فرد صاحب عکس باید دستگیر شود یا خیر.
از گرگ آبی در کجا استفاده شد؟
براساس گزارش ها، «الخلیل» شهری در جنوب کرانه باختری اشغالی، هدف عملیات تجسسی گسترده و شبانه روزی رژیم صهیونیستی بوده است.
این شهر به ۲ قسمت تقسیم شده است؛ H۱: منطقه تحت کنترل اداری و امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و H۲: که از نظر اداری توسط تشکیلات خودگردان اداره میشود، اما ورود و خروج به آن تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی است.
حدود ۴۰ هزار فلسطینی در منطقه H۲ در مجاورت ۸۰۰ شهرک نشین صهیونیست که با ۱۸ پست بازرسی نظامی صهیونیستی تحت نظارت دائمی قرار دارد، زندگی میکنند.
ساکنان این منطقه از سوی سربازان دارای اپلیکیشن «گرگ آبی» و دوربینهای نظارتی که در هر ۳۰۰ فوت حتی روی پشت بام منازل شخصی نصب شده اند، بی وقفه تحت نظر هستند.
یک سرباز رژیم صهیونیستی که پیشتر در پروژه موسوم به «شهر هوشمند هبرون» (هبرون نام عبری الخلیل) کار میکرد از این پروژه به عنوان نقص کامل حریم خصوصی کل مردم یاد کرد.
گرگ سفید چیست؟
گرگ سفید «white wolf» اپلیکشن دیگری علاوه بر گرگ آبی است که بنابر گزارشها در سال ۲۰۱۶ راه اندازی شد و توسط شهرک نشینان در کرانه باختری استفاده میشود.
این فناوری به کاربر اجازه میدهد تا کارت شناسایی فرد فلسطینی را اسکن و آن را در پایگاه دادهای ارتش و سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی و اداره امنیت شهرکهای صهیونیست نشین بررسی کند.
رژیم صهیونیست مدعی شده که از گرگ سفید برای خنثی کردن هرگونه حمله خشونت آمیز فلسطینیها علیه شهرک نشینان یا نیروهای ارتش استفاده میشود.
دیگر مناطق تحت نظارت رژیم صهیونیستی کدامند؟
«الخلیل» تنها منطقه فلسطینی نیست که به شدت توسط نیروها و پلیس رژیم صهیونیستی تحت نظر است.
شهر قدیمی «قدس» یکی دیگر از این شهرهاست. اگرچه گزارش تایید شدهای مبنی بر استفاده از گرگ آبی در «قدس» وجود ندارد، خیابانها و کوچههای باستانی این شهر مقدس مملو از دوربینهای رژیم صهیونیستی است.
گزارش منتشر شده در سال ۲۰۱۸ نشان داد که رژیم صهیونیستی تقریباً ۴۰۰ دوربین در «قدس» نصب کرده است که به اینترنت متصل هستند و میتوانند ۳۶۰ درجه بچرخند.
در آن زمان به ازای هر ۱۰۰ نفر یک دوربین رژیم صهیونیستی در قدس وجود داشت که ۳۶ هزار نفر جمعیت آن در یک کیلومتر مربع زندگی میکردند.
سیستم نظارتی در «قدس» در آغاز انتفاضه دوم، بخشی از طرحی به نام «Mabat ۲۰۰۰ - mabat» است که در عبری به معنی «نگاه کردن» و مخفف مرکز فناوری و نظارت نیز است.
در گزارش مذکور آمده بود که این برنامه توسط پلیس، اطلاعات و شرکتهای خصوصی رژیم صهیونیستی وارد عمل شد و خط ارتباطی مستقیم با ۸۰۰ افسر پلیس دارد و میتوانست ۹۵ درصد از شهر را ببیند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *