تلاش برای عادی سازی روابط ایران و رژیم صهیونیستی

12:37 - 25 شهريور 1394
کد خبر: ۷۷۲۸۳
دسته بندی: سیاست
تلاش آمریکا و اروپا پس از پایان مذاکرات برای این که ایران را وادار کنند رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد برای چیست؟ آیا آنها نمی دانند چنین درخواستی با پاسخ قاطع و تند جمهوری اسلامی ایرات روبرو می شود؟!
چند وقتی است که برخی سران و مقامات کشورهای اروپایی در رفت و آمدهای خود به ایران و در پس از پایان مذاکرات هسته ای و دستیابی به برجام موضوع ایران و اسرائیل را مطرح می کنند. موضوعی که هیچ ارتباطی به آنها ندارد و دخالت آشکار و فتنه انگیزی در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران است.

نخستین بار یک مقام آلمانی پیش از سفر به تهران در گفت وگویی این موضوع را مطرح کرد و گفت که شرط آلمان برای گسترش روابط با ایران به ویژه در حوزه اقتصادی به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی ایران است.

گرچه این درخواست با واکنش و پاسخ مقامات جمهوری اسلامی ایران روبرو شد و گمان می رفت که دیگر چنین مواضعی از سوی غربی ها مطرح نشود اما این روند ادامه داشت.

وزیر خارجه انگلیس هاموند که به ایران آمده بود گفت: دیگر تهدیدی برای اسرائیل و سایر بازیگران منطقه‌ای نیست.

هاموند با این ادعا که موضع ایران نسبت به اسرائیل اندکی تغییر کرده است گفت:ایران را براساس اقداماتش در قبال اسرائیل قضاوت می‌کنیم.

وی به رادیو 4 بی‌بی‌سی گفت «آنچه در مورد ایران اهمیت دارد رفتار ایران در قبال بازیگران منطقه چه اسرائیل و چه دیگر کشورهاست که معلوم می‌شود که ایران دیگر تهدیدی برای آنها نیست.»

آنها به خوبی می دانند که جمهوری اسلامی ایران نسبت به رژیم صهیونیستی چه مواضعی دارد اما با این حال با اطلاع داشتن از حساسیت موضوع، به آن می پردازند و آن را ادامه هم می دهند.

اما این که چنین کشورهایی روابط خود را با اسرائیل گره زده اند و شرط برقراری ارتباط ایران با خود را به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی ایران اعلام می کنند، علاوه بر این که یک ضعت و ناتوانی دیپلماتیک از سوی آنها است، سیاست اصلی و هدف نهایی آنها ریختن قبح وجهه این رژیم در میان افکار عمومی جامعه است.

مقامات اروپایی حتی رسماً اعلام کرده اند که توافق حاصله با ایران، راه را برای به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی تهران می گشاید.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان،فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه و دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا معتقدند توافق حاصله با ایران، راه را برای به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی تهران می گشاید.

در مقاله رهبران اروپایی، منتشره در روزنامه «واشینگتن پست»آنها معتقدند عدم شناسایی اسرائیل توسط تهران غیر قابل قبول است.

و در تازه ترین اظهار نظر از سوی غربی ها مک کانل رهبر جمهوریخواهان سنای آمریکا تأکید کرد؛ «ایران باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد.»

اسرائیل پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مجبور به ترک ایران شد و با اخراج آنها از کشور سفارت فلسطین جایگزین آن گردید. در زمان شاه ایران و اسرائیل مناسبات گسترده ای با هم داشتند اما مردم در همان زمان هم نسبت به رژیم صهیونیستی دید خوبی نداشتند. این ضدیت مردم ایران در زمان شاه معدوم با رژیم اسرائیل در حالی بود که حکومت پهلوی مناسبات زیادی با صهیونیست ها داشت و روابط سیاسی و اقتصادی این دو در حد بالایی بود. اما این روابط هم نتوانسته بود دید مردم ایران را نسبت به صهیونیست ها مثبت کند.

در واقع مردم ایران از همان زمان پیدایش کشور جعلی اسرائیل از آن تنفر داشتند و آن را به رسمیت هم نمی شناختند.این تنفر از صهیونیست ها زمانی که دو تیم فوتبال ایران و رژیم صهیونیستی با هم بازی می کنند در ورزشگاه امجدیه سابق و شهید شیرودی کنونی که مکان برگزاری بازی بود تجلی یافت.

جمعیت زیادی هم دور تا دور ورزشگاه نشسته بودند. همه در انتظار پیروزی ایران مقابل رژیم جنایتکاری بود که پا بر سرزمین ما گذاشت. ایران این مسابقه را 2 بر یک پیروز می شود و خوشحالی مردم از این پیروزی به اسرائیلی ها پیام می دهد که روزی باید بساط خود را از خاک ایران برچینید. مردم پس از برد تیم ملی مقابل تیم کشور جعلی، شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی سر دادند.

از آن بازی تاکنون نزدیک به 48 سال می گذرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پای عناصر این رژیم از خاک ایران قطع شد و از آن پس سران این رژیم آشکارا با جمهوری اسلامی ایران دشمنی کردند و دسیسه ها و توطئه های زیادی را با همکاری آمریکا علیه ایران تدارک دیدند.

ترور دانشمندان هسته ای کشورمان با اقدام تروریست های صهیونیست انجام شد و چند تن از دانشمندان هسته ای ایران به دست عوامل آنها به شهادت رسیدند.

اما با توجه به همه دشمنی های این رژیم با ایران اسلامی و جهان اسلام، طرح موضوع به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی ایران جایگاهی دارد؟ غربی ها و آمریکایی ها به خوبی می دانند که ایران هیچگاه چنین شرط هدفمندانه و خدعه آمیز را نخواهد پذیرفت.

فلسطین اشغالی مهمترین موضوع جهان اسلام است. غربی ها با چنین کاری سعی دارند تا جهان اسلام در مقابل اسرائیل در موضع انفعال و ضعف قرار بگیرد، همانطور که توانست برخی سران کشورهای مسلمان منطقه را راضی به برقراری ارتباط با این رژیم کند و سایه خطر آنها را از سر رژیم صهیونیستی بردارد اما غربی ها باید بدانند که حل موضوع هسته ای که البته هنوز هم قطعی نشده است، ربطی به مسائل دیگر از جمله روابط ایران و اسرائیل ندارد.

مواضع جمهوری اسلامی ایران و مردم کشورمان در باره این رژیم یکپارچه و قاطع است و همانی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ رژیم صهیونیستی دست از پا خطا کند تل آویو و حیفا با خاک یکسان می شود.ملّت، عاشق مبارزه‌ با صهیونیست‌ها است و جمهورى اسلامى‌ هم این را نشان داده است.

محمد صفری -

انتهای پیام/


مریم
|
-
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
0
0
مرگ بر سگ هار منطقه بخصوص بعداز برجام
ناشناس
|
-
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
0
0
مرگ براسراییل
رضا
|
-
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۵
0
0
مرگ بر اسرائیل کودک کش قبل و بعد از برجام
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *