گروسی: امیدوارم که ایران به زودی به مذاکرات وین بازگردد

9:05 - 12 آبان 1400
کد خبر: ۷۷۱۰۳۸
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد از سرگیری مذاکرات وین ابراز امیدواری کرد.
موضوع برنامه هسته‌ای ایران و احیای برجام در قالب مذاکرات وین از محور‌های گفت‌وگوی سران جهانی در حاشیه نشست Cop۲۶ اقلیمی «گلاسکو» بود.
 
به گزارش «آسوشیتدپرس»، «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، در تازه‌ترین موضع گیری خود درباره برنامه هسته‌ای ایران، وضعیت بازرسی های آژانس را در ایران، «پرواز در میان ابر‌های متراکم» توصیف کرد.
 
وی ادعا کرد «من می‌توانم بگویم ما در آسمانی با ابر‌های متراکم پرواز می‌کنیم، اما نمی‌توانیم برای مدت طولانی ادامه دهیم.»
 
«گروسی» همچنین ابراز امیدواری کرد که ایران به زودی به مذاکرات وین بازگردد و در نتیجه گفت‌وگو‌های سطح بالا و رو در رو، آژانس توانایی نظارت خود را بازیابد.
 
مدیرکل آژانس در ادامه مصاحبه خود با «آسوشیتدپرس» در حاشیه نشیت اقلیمی ۲۰۲۱ «گلاسکو»، ادعا کرد «این موضوع همانقدر که به نفع جامعه جهانی است، به نفع ایران نیز است؛ زیرا اگر آن‌ها قصد ادامه دادن به برنامه هسته‌ای خود برای اهداف غیرنظامی را دارند، باید تضمین کنند که در آن جا چه می‌گذرد.»
 
وی همچنین با طرح ادعای افزایش شدید سطح امنیتی در اطراف تاسیسات هسته‌ای ایران در ماه‌های اخیر مدعی شد که این امر سبب دشواری کار بازرسان آژانس شده و تداوم وضعیت فعلی می‌تواند شرایط نامشخصی را رقم بزند.
 
«گروسی» بدون اشاره به جزئیات، ادعا کرد «ما این را با دقت بررسی می‌کنیم؛ من هرگز بازرسان خود را در معرض خطر قرار نمی‌دهم.»
در همین حال، به گزارش «تایمز آو اسرائیل»، «نفتالی بنت»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه نشست «گلاسکو» دیدار‌های متعددی با سران کشور‌های مختلف درباره ایران داشته است.
 
یک منبع رسمی رژیم صهیونیستی در جریان نشستی خبری گفت که برنامه هسته‌ای ایران تقریبا در هر جلسه میان «بنت» و سران جهانی در کنفرانس آب و هوایی Cop۲۶ این هفته، مطرح شده است.
 
به گفته این مقام صهیونیستی، «نفتالی بنت» با «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه و «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، گفت و گوی طولانی درباره ایران انجام داد.
 
براساس ادعا‌های این مقام رژیم صهیونیستی، گفت‌وگو‌ها درباره ایران عمدتا پیرامون ۲ موضوع مطرح می‌شوند؛ قدرت‌های جهانی برای آن چه که او «تغییر رفتار ایران» خواند، چه کاری می‌توانند بکنند و آن چه رژیم صهیونیستی به طور مستقیم می‌تواند انجام دهد، چیست.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *