چند روش صحیح برای فریز کردن اسفناج

4:50 - 12 آبان 1400
کد خبر: ۷۷۰۹۶۱
تعداد نظرات: ۹ دیدگاه
یکی از روش‌های نگهداری اسفناج، فریز کردن آن است. اسفناج را می‌توان در فریزر به صورت‌های مختلفی از جمله بلانچ کردن، فریز کردن به صورت خام و درست کردن پوره یخ زده نگهداری کنید.

برچسب ها: اسفناج

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
0
0
عالی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
0
0
تشکر ازراهنمای خوب شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
0
0
ممنون از راهنمایی شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۴
0
0
خیلی عالی وکاربردی بود ممنون??
اشکان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
0
0
توضیحات قشنگی بود
سپاس از شما
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *