آیا استفاده از فویل روی غذا خطرناک است؟
_ نمناک نوشت: احتمالا شما هم فکر میکنید فویل آلومینیومی بهترین راه حل برای نگه داشتن باقیمانده غذاها در مدت زمان طولانی است و شما میتوانید یک عدد فویل را دور غذا بپیچید و از آن نگهداری کنید، اما متاسفانه اینگونه نیست و همیشه هم فویل بهترین راه حل نیست.
معمولا ما از فویل آلومینیومی برای کارهای مختلف در آشپزخانه استفاده میکنیم. گاهی اوقات برای آشپزی و گاهی اوقات برای پوشاندن بقایای مواد غذایی آنها را به کار میبریم، اما آیا میدانستید که انجام این کار خیلی هم راهکار خوبی نیست؟
فاسد شدن غذا با فویل آلومینیومی
به گزارش " Cleveland Clinic " شاید کاملاً بدون آسیب به نظر برسد که شما گوشت قرمز را داخل فویل آلومینیومی بپیچید و آن را داخل یخچال بگذارید و روز بعد آن را گرم کنید، اما متاسفانه فویل تاثیر لازم برای سالم نگه داشتن غذای شما را ندارد و همین باعث رشد باکتری میشود و غذا در روز بعد حالت خوبی پیدا نمیکند و سریعاً خراب میشود. در واقع زمانی که هوا در محفظه و ظرف نگهدارنده غذای شما وجود داشته باشد، باکتریها به سرعت رشد کرده و غذای شما عملا قابل خوردن نیست.
راه حل چیست؟
اگر شما هم سوال به جای فویل آلومینیومی از چه چیزی استفاده کنیم را در ذهن دارید با ما همراه شوید:
ظرف در دار مطمئن
بهتر است که شما به جای فویل آلومینیومی مواد باقیمانده را داخل ظرفی بریزید که در داشته باشد تا غذای شما کاملا سالم باقی میماند. اگر غذای گرم را بیش از ۲ ساعت در محیط اتاق نگهدارید، باکتری سریع شروع به رشد میکند که معمولاً این موضوع برای محصولات لبنی و گوشت قرمز هم صدق میکند.
فریزر
اگر غذای پخته شده زیادی دارید، فریزر گزینه بهتری نسبت به یخچال است. میتوانید باقیمانده مواد غذایی را تا چند ماه داخل فریزر نگه دارید و آنها را در ظروف مختلف بریزید. البته باید مراقب باشید که خیلی طولانی نشود و حتما مدت زمان مناسب نگهداری از مواد غذایی را رعایت کنید.