ضرورت تغییر نظامهای غذایی در جهان
بر اساس گزارش ارائه شده در چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا، وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان نگران کننده بوده و میزان گرسنگان در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۲۰ میلیون تا ۸۱۱ میلیون نفر برآورد میشود.
خبرگزاری میزان -
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، رسول زارع نماینده ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) گفت: بر اساس گزارش ارائه شده در چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا، وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان نگران کننده بوده و میزان گرسنگان در سال ۲۰۲۰ حدود ۷۲۰ میلیون تا ۸۱۱ میلیون نفر برآورد میشود.
وی افزود: بر اساس این گزارش، تعداد گرسنگان جهان در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۶۱ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۱۹ بوده است.
نماینده ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد اظهار داشت: برآورد میشود در سال ۲۰۳۰ حدود ۶۶۰ میلیون نفر گرسنه در جهان وجود داشته باشد که بخشی از آن ناشی از پاندمی کووید ۱۹ خواهد بود.
زارع تصربح کرد: در این دور از نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا بر لزوم تغییر نظامهای غذایی تاکید شد.
وی گفت: این کمیته همچنین خواستار رویکرد سیستماتیک و جامع نگر برای تغییر نظامهای غذا شد و کشورها را تشویق کرد نظام غذایی ملی خود را با روشی منسجم و به صورت مقتضی و مطابق با شرایط ملی و ظرفیتهای خود تغییر دهند.
بر پایه این گزارش، چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا به صورت مجازی و با عنوان ایجاد تحول در امنیت غذایی و تغذیه با حضور نمایندگان ۱۲۲ کشور از جمله ایران، هشت وزیر، هشت معاون وزیر، ۹ کشور غیر عضو، ۱۶ ارگان وابسته به سازمان ملل متحد نمایندگان و جوامع مدنی و دو سازمان بین المللی تحقیقات کشاورزی از ۱۹ تا ۲۲ مهر برگزار شد.
نماینده ایران در سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد اظهار داشت: برآورد میشود در سال ۲۰۳۰ حدود ۶۶۰ میلیون نفر گرسنه در جهان وجود داشته باشد که بخشی از آن ناشی از پاندمی کووید ۱۹ خواهد بود.
زارع تصربح کرد: در این دور از نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا بر لزوم تغییر نظامهای غذایی تاکید شد.
وی گفت: این کمیته همچنین خواستار رویکرد سیستماتیک و جامع نگر برای تغییر نظامهای غذا شد و کشورها را تشویق کرد نظام غذایی ملی خود را با روشی منسجم و به صورت مقتضی و مطابق با شرایط ملی و ظرفیتهای خود تغییر دهند.
بر پایه این گزارش، چهل و نهمین نشست کمیته جهانی امنیت جهانی غذا به صورت مجازی و با عنوان ایجاد تحول در امنیت غذایی و تغذیه با حضور نمایندگان ۱۲۲ کشور از جمله ایران، هشت وزیر، هشت معاون وزیر، ۹ کشور غیر عضو، ۱۶ ارگان وابسته به سازمان ملل متحد نمایندگان و جوامع مدنی و دو سازمان بین المللی تحقیقات کشاورزی از ۱۹ تا ۲۲ مهر برگزار شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *