روایت یک متخصص از ضربه اقتصاد به تغذیه مردم

4:30 - 25 مهر 1400
کد خبر: ۷۶۶۴۸۲
رییس انجمن تغذیه ایران گفت: شرایط و مشکلات اقتصادی کشور محدودیت‌هایی را برای مردم به وجود آورده و سبب بروز آسیب‌های تغذیه‌ای شده که یکی از آن‌ها عدم مصرف مواد پروتئینی به مقدار لازم و مورد نیاز است و از این رو باید تمهیداتی برای رفع مشکلات تغذیه‌ای مردم صورت گیرد.

برچسب ها: کرونا تغذیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *