زنگیآبادی: فعلا نیازی به حضور مربی خارجی برای دوچرخهسواری نیست/ بازنشسته هستم و نمیتوانم در انتخابات ثبت نام کنم
علی زنگیآبادی در گفتوگو با میزان، درباره اضافه شدن ۴ عضو جدید به کمیته فنی فدراسیون دوچرخهسواری با وجود ابقای ۸ عضو قبلی این کمیته، اظهار داشت: در جلسهای که ۲ روز پیش برگزار شد با نظر نهایی رسول هاشمکندی، تصمیم بر این شد ضمن ابقای نفرات قبلی برخی از افرادی که در استانها فعالیت دارند و میتوانند با نظراتشان به رشد و پیشرفت دوچرخهسواری کمک کنند به کمیته فنی اضافه شوند. به نظرم تعداد زیاد اعضای کمیته فنی هم نقاط مثبت و هم نقط ضعفی دارد. برای نمونه حضور نفرات مختلف و صاحب نظر از مادهها و استانهای مختلف باعث میشود مسائل متعدد و مشکلات در همه بخشها بیان شود، اما در عین حال گرفتن تصمیم نهایی با وجود نفرات بیشتر کمی سخت است، ولی امیدوارم با همدلی بین اعضای کمیته فنی، تصمیماتی گرفته شود که به نفع دوچرخهسواری باشد.
مشاور فنی فدراسیون دوچرخهسواری در واکنش به این سوال که آیا مربیان جدید تیم ملی در مادههای مختلف کاملا با نظر شخصی وی انتخاب شدهاند، خاطرنشان کرد: اینکه بگویم نظر صد در صدی من بوده درست نیست چرا که هاشم کندی به عنوان سرپرست جدید فدراسیون نظر من را خواست و من هم نظرم را اعلام کردم. امیدوارم این انتخابها مفید هم واقع شوند تا کمی از عقب ماندگیهای اخیر را جبران کنیم. برای نمونه علیرضا حقی را که برای هدایت تیم استقامت و نیمه استقامت انتخاب کردیم، یکی از وزنهها در دوچرخه سواری ایران و آسیاست و حدود ۳۰-۴۰ مدال آسیایی و جهانی دارد.
وی افزود: حقی یکی از بهترینها در بخش استقامت، پیست و ۴ کیلومتر انفرادی و تیمی است و میتواند با انتقال تجربیاتش به رشد دوچرخهسواری کمک کند. همچنین مجید ناصری به عنوان سرپرست کمیته مربیان قرار است بر کار تمامی مربیان در مادههای مختلف نظارت کند و به نظرم اکنون یک کادر هماهنگ و خوب داریم که میتوانند مفید واقع شوند. مربیانی که انتخاب کردیم تحت عنوان سرپرست قراردا امضا کردهاند و قراردادهایشان تا پایان سال معتبر است و باید پس از اتمام قراردادهایشان ببینیم چه عملکردی داشتهاند.
زنگیآبادی در خصوص اینکه احتمال حضور مربی خارجی برای هدایت تیم ملی دوچرخهسواری تا چه حد است، گفت: فعلا نیازی به حضور مربی خارجی نیست و باید رفته رفته برنامهها و مسابقات مدنظر را پیش ببریم تا سپس که کار روی ریل افتاد به مربی خارجی فکر کنیم. من هم کاملا معتقدم که حضور مربی خارجی ضروری است، اما باید این کار در زمان مناسب رخ دهد. برنامه ما هم اینست که پس از روی ریل افتادن برنامهها و بعد از برگزاری لیگ با یک مربی خارجی به توافق برسیم که یا او به ایران بیاید و یا اینکه آن مربی در زمان اعزام تیم به تورها و اردوهای اروپایی به تیم ملی اضافه شود.
مشاور فنی فدراسیون دوچرخهسواری تاکید کرد: در حال حاظر لازم است تا یک مربی بدنساز در فصل بدنسازی به تیم ملی اضافه شود، زیرا در حال حاضر بدنسازی در در دوچرخهسواری از فاز سرعت به سمت برنامههای قدرتی پیش رفته است. از همین رو لازم است تا از حضور یک بدنساز خبره استفاده کنیم تا ضعفی در این باره نداشته باشیم.
وی در مورد انتخاب محمود پراش برای هدایت تیم ملی بانوان اظهار کرد: پراش در طول این سالها برای دوچرخهسواری تلاشهای زیادی انجام داده و به نظرم میتواند در بخش بانوان هم موفق باشد. به هر حال بخش بانوان دارای یک اسپانسر خارجی است و از سوی دیگر نظر هاشمکندی بر این بود که پراش فعلا هدایت بخش بانوان را بر عهده داشته باشد تا پس از بررسی عملکردش تصمیم نهایی گرفته شود.
زنگیآبادی درخصوص احتمال ثبت نام در انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری پاسخ داد: من بازنشسته هستم و از نظر قانونی نمیتوانم در انتخابات فدراسیونها ثبت نام کنم.
مشاور فنی فدراسیون دوچرخه سواری در پایان درباره اینکه آیا تصور میکرد که انتخابات اخیر فدراسیون مورد تایید فدراسیون جهانی قرار نگیرد؟ گفت: انتخابات تمامی فدراسیونها و حتی دوره دوم ریاست خسرو قمری در فدراسیون دوچرخهسواری با همان شکل و سیاقی که در ادوار قبلی برگزار میشد، به انجام رسید، اما برخی سنگ اندازیها و ایمیلهایی که از داخل کشور ارسال شده بود باعث شد تا فدراسیون جهانی انتخابات را غیرقانونی بداند و تایید نکند. میدانیم نفراتی که این ایمیلها را ارسال کردهاند، چه کسانی هستند و فدراسیون جهانی هم به اعلام کرد که هر روز چند نامه از افرادی در ایران دریافت میکرده است. امیدوارم اهالی دوچرخهسواری با همدلی برای رشد این رشته محبوب تلاش کنند و از اختلاف دوری کنند.