روایت نماینده ولی فقیه در بوشهر از سفر رئیسجمهور به این استان/ تذکر آیتالله رئیسی به ضعف مدیریت اموال تملیکی
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه مردمی بودن، به دور از تشریفات و کارآمد بودن در تمامی عرصههای موردنیاز استان از ویژگیهای سفر آیتالله رئیسی به بوشهر است گفت: در طول تاریخ بعد از انقلاب تخصیص این درصد از حجم مالی و اعتبارات بنیادین در استان بوشهر بیسابقه بود.
خبرگزاری میزان -
آیتالله غلامعلی صفاییبوشهری در گفتوگو با میزان، با اشاره به سفر آیتالله رئیسی به استان بوشهر گفت: سفر رئیس جمهور با رویکرد نوین انقلابی دارای آثار و برکات بسیار زیادی است. این سفرها موجب ارتباط بسیار امیدوارکننده و مؤثر بین دولت با مردم و مردم با دولت و همچنین موجب همدلی، ایجاد نشاط و امید اجتماعی مردم میشود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: سفر رئیس دولت سیزدهم به بوشهر نسبت به دیگر سفرهای دولتهای قبل کاملاً متفاوت بود و در یک فضای بسیار صمیمی، مردمی و بدون موانع ارتباطی با مردم برگزار شد.
وی افزود: در جریان سفر به بوشهر هر کجا که مردم حضور داشتند رئیس جمهور به همراهان خود اشاره میکرد اجازه بدهید مردم صحبت کنند. این تواضع و فروتنی رئیس جمهور و داشتن گوش شنوا و ترتیب اثردادن به درخواست آنها بین مردم امید ایجاد کرده بود.
صفاییبوشهری بیان کرد: تعامل و نوع رفتار و عملکرد آیتالله رئیسی و اعضای هیئت دولت همراه رویه شهید آیتالله بهشتی را دوباره در اذهان مردم زنده کرد، دولتی مردمی، انقلابی و کارآمد.
امام جمعه بوشهر بیان کرد: مردم در تماس تلفنی با بنده از این موضوع بسیار تشکر میکنند. برای اولین دفعه است که مردم از حضور یک رئیس جمهور در بین خود این چنین راضی، پرنشاط و امیدوار بودند.
وی با بیان اینکه مردمی بودن، به دور از تشریفات و کارآمد بودن در تمامی عرصههای مورد نیاز استان از ویژگیهای سفر آیتالله رئیسی به بوشهر است، بیان کرد: رئیس جمهور در سیاهچادر عشایر یا در نخلستان زیر کپرهای نخلداران در جمع صمیمی مردم حاضر میشد و با آنان به گفتوگو مینشست. این فضای دوستانه و ولایی دوران ریاست جمهوری آیتالله خامنهای و شهیدان رجایی و باهنر را تداعی میکرد.
صفاییبوشهری بیان کرد: اولین بازدید رئیس جمهور مؤسسه صنعتی - دریایی شهید محلاتی سپاه و بازدید از مراحل ساخت و تکمیل شناور شهید سلیمانی بود که دارای توان بالای صنایع دریایی است و مورد حمایت قرار گرفت؛ بعد از آن به شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) رفتیم که دارای ظرفیت بسیار بالایی برای طراحی، ساخت و نصب تاسیسات فراساحلی نفت و گاز، کشتیسازی، ساخت پایانههای نفتی، بندرگاههاست.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: از رئیس جمهور درخواست کردیم پروژههای سنگین از خارج کشور وارد نشود تا در این صورت بتوانیم تولید ثروت و درآمدزایی داشته باشیم، خودکفا شویم و کشورمان مرجعیت صنایع سنگین دریایی را از آن خود کند که در این باره نقطه نظرات خوبی داشتند.
وی با اشاره به بازدید رئیس جمهور از وضعیت اموال موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی، گفت: متأسفانه سالهاست اموالی در آنجا متوقف و در بعضی موارد فاسد شده است. این به دلیل خلاء قانونی و عملکرد ضعیف مسئولان در حوزه مدیریت اجرایی است که باید تدبیری اندیشیده شود و مورد تذکر رئیس جمهور قرار گرفت.
صفاییبوشهری گفت: در این بازدید مقرر شد در ساختار سازمان اموال تملیکی و قوانین آن تدابیر اساسی صورت بگیرد و برای تعیین تکلیف اجناس موجود در این انبارها مدت زمان سه ماهه تعیین شد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به پروژه راه آهن شیراز – بوشهر - عسلویه که بالغ بر ۱۴ سال از شروع آن میگذرد، گفت: این طرح به دلیل سوء مدیریتها و نبود اعتبارات لازم تاکنون به سرانجام نرسیده که با حضور رئیس جمهور پیگیری و درباره تأمین اعتبارات جلسات و تصمیمات بسیار خوبی گرفته شد.
وی افزود: همچنین در بازدید از نیروگاه اتمی بوشهر مصوباتی به انجام رسید و مقرر شد با تزریق اعتبار لازم، ۳ هزار مگاوات به ۱۰ هزار مگاوات تولید برق هستهای برسد و ظرفیت تولید برق در نیروگاه بوشهر به سه برابر افزایش یابد.
صفاییبوشهری در ادامه بیان کرد: در طول تاریخ بعد از انقلاب تخصیص این درصد از حجم مالی و اعتبارات بنیادین در استان بوشهر بیسابقه بود، مقرر شد آب بوشهر از طریق آب شیرین کن هستهای از ۷۰ هزار متر مکعب به ۱۵۰ هزار متر مکعب در طول یک سال آینده برسد. در عرصه آب شیرینکن هم مقرر شد حدود ۱۰ آب شیرینکن در استان ایجاد شود که این موضوع میتواند علاوه بر برطرف کردن نیاز استان باعث کمک به استانهای همجوار نیز بشود.
نگاه آیتالله رئیسی به پروژههای استانها نظری نیست و کاربردی و بهرهبرداری است
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر اینکه نگاه آیتالله رئیسی به پروژههای استانها نظری نیست و کاربردی و بهرهبرداری است، به پیگیری پروژههای نیمه تمام در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: طی جلساتی که با حضور معاون اجرایی و معاون اول رئیس جمهور قبل از سفر وی برگزار شده بود مقرر شد تا دو سال آینده تمام پروژههای نیمهتمام به اتمام برسد و در این حوزه تأمین اعتبار شد.
وی با بیان اینکه اعتبارات اختصاص داده شده به استان بوشهر در سفر آیتالله رئیسی فوقالعاده عالی بود، گفت: من سالهاست که تجربه حضور در این استان را دارم و این نوع کارشناسی، تأمین اعتبار و این روحیه اجرایی و کاربردی کردن پروژهها بینظیر است.
صفاییبوشهری با بیان اینکه کالاهای ملوانی یکی از پیچیدهترین مسائل استان بوشهر است گفت: در جریان سفر رئیس جمهور این موضوع از منظر قانونمند شدن در عرصه تجارت کرانهای و دریاپایه بسیار مورد تأکید قرار گرفت. همچنین در عرصه آب و کشاورزی، برق و فاضلاب وزیر نیرو سدهای مورد نیاز استان را مورد بازدید و تأمین اعتبار قرار داد که اگر به سرانجام برسد کشاورزی در استان بوشهر از بحران خارج میشود.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه هرجا با رئیس جمهور حاضر میشدیم کشاورزان این شعار را سر میدادند که «تمام این نخلها یک فریاد میزنند؛ وا عطشا وا عطشا» گفت: برای پیگیری این مشکلات رئیس جمهور دستورات لازم برای احداث سد «دهرود» را صادر کرد و سد «دالکی» که به خاطر کمبود اعتبارات نیمهتمام رها شده بود باید احیا شود.
صفاییبوشهری همچنین با بیان اینکه در رابطه با آب کشاورزی و تغییر سیستم آبیاری دستورات خوبی صادر شد، گفت: در حوزه خرید تضمینی محصولات و صنایع پاییندستی و صنایع تبدیلی هم دستورات لازم صادر شد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در پایان از رئیس جمهور و هیئت همراه، معاون اجرایی، معاون اول، رئیس دفتر تشکر و قدردانی کرد که در کنار آیتالله رئیسی به این استان سفر کرده بودند و آن را نشاندهنده عزم جزم هیئت دولت دانست تا کارهای بزرگی انجام بدهد و گفت: به طور کلی حضور آیتالله رئیسی در استان بوشهر روز تاریخی را در آن استان رقم زده بود.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی ۱۶ مهر ۱۴۰۰ در ششمین سفر استانی خود در راس هیئتی به استان بوشهر رفت و ضمن بازدید از پروژههای عمرانی و دیدار صمیمانه با مردم این خطه همیشه سرافراز، دستورات لازم و مقتضی برای رفع مشکلات در حوزههای مختلف این استان را صادر کرد و خواستار پیگیری جدی آن شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *