ترفندهایی برای تهیه «سوهان عسلی» خانگی
_ ایرنا نوشت: چه کاری بهتر از اینکه بخشی از وقت خالیمان را به شیرینیپزی اختصاص دهیم و خودمان را بسنجیم؟
مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی:
عسل سفت: سه قاشق سوپخوری پر
خلال بادام: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه سرخالی
زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
روغن آبکرده: ۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه و دستور پخت سوهان عسلی:
۱. ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
۲. در ظرفی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.
۳. در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادامها هم طلایی شوند.
۴. زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید، چون ممکن است روغن آن جدا شود.
۵. برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.
۶. در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
۷. بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهانها قرار دهید.
۸. بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.