نکات مهم تغذیه سالمندان در دوران نقاهت بیماری کووید-۱۹

14:22 - 11 مهر 1400
کد خبر: ۷۶۳۰۸۰
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: در دوره نقاهت بیماری کووید ۱۹ سالمندان بیش از سایر سنین مستعد سوء تغذیه هستند که باید از نظر تامین کالری، پروتئین و ریز مغذی‌های لازم چه در منزل و چه در نقاهتگاه ها، تحت مراقبت جدی قرار گیرند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *