دو فوریت طرح «مشارکت شهروندان تهرانی در ادامه بازسازی خرمشهر» تصویب شد
به گزارش گروه اجتماعی ، اسمعیل دوستی نایب رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی دو فوریت طرح مشارکت شهروندان تهرانی در جهت ادامه بازسازی خرمشهر با تاکید بر اینکه کمک به بازسازی خرمشهر کاری سیاسی نیست، اظهار کرد: در سال گذشته شهرداری تهران بر اساس مصوبه شورا برای کمک به بازسازی خرمشهر اقداماتش را شروع کرد و تا کنون هم ادامه دارد این در حالی است که بسیاری از سازمانها و نهادهای مسئول در این زمینه بازسازی خرمشهر را به فراموشی سپرده بودند.
دوستی خاطرنشان کرد: این کمک مردم تهران است که بر اساس تصمیم نمایندگانشان در شورای شهر در اختیار شهرداری گذاشته شده تا اقداماتی را انجام دهد. بنابراین اشتباه برداشت نشود این حرکت سیاسی نیست.
وی افزود: این حرکت منشاء برکات فراوانی برای خرمشهر شده و بارقههای امید به زندگی را دوباره به مردم این شهر برگردانده است.
دوستی در ادامه یادآور شد: در زمان جنگ حاضر بودیم زندگانی مان را بدهیم تا این شهر آزاد شود. این اتفاق در 27 سال پیش افتاد و همانطور که امام راحل فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد اما تا کنون ما نتوانستیم آنجا را بازسازی کنیم.
در جریان بررسی این طرح علیرضا دبیر به عنوان موافق گفت : یکی از دلایل طرح این دو فوریت این است که امروز حضور شهرداری تهران در بازسازی خرمشهر به نوعی محرک توسعه این شهر شده و ما امروز شاهد هستیم که در پی اقدام شهرداری تهران ،سازمانها و نهاد های دولتی دیگر هم برای بازسازی خرمشهر آستین ها را بالا زدهاند. از این رو لازم است تا بر ادامه حضور شهرداری تهران در این عرصه تاکید کنیم چرا که اگر ما این کار را رها کنیم روند بازسازی متوقف میشود. ما این روزها شاهد رفت و آمد پیاپی مسئولان دولتی به خرمشهر هستیم که این از برکات حضور موثر مدیریت شهری تهران در خرمشهر است.
ابوالفضل قناعتی نیز گفت: علاقه هستیم خرمشهر و دیگر شهر های دفاع مقدس باز سازی شود اما این کار باید در چارچوب مشخص باشد. این اقدام نباید با تخصیص اعتبارات مشخص صورت گیرد چرا که شهر تهران با چالشهای اولویت داری نظیر پسماند ، توسعه مترو و پرداخت دیون پیمانکاران مواجه است.
رضا تقی پور نیز با ابراز موافقت خود از این طرح گفت: قرار است این طرح در سال 94 به پایان برسد و این خود میتواند موتور محرک خوبی در بازسازی خرمشهر باشد.
احمد حکیمی پور نیز بیان داشت: نسبت به خرمشهر همه احساس وظیفه و دین میکنند و با اصل قضیه کسی مخالف نیست. با این وجود این نکته را باید متذکر شوم که به لحاظ قانونی هزینه کرد درآمد یک شهر در شهرهای دیگر درست نیست . ضمن اینکه باید در چنین اقداماتی به شدت از سیاسی کاری پرهیز شود و خدای ناکرده این فضای همدلی به فضای سیاسی و تبلیغاتی تبدیل نشود.
محمد مهدی تندگویان نیز که نماینده شورای اسلامی شهر تهران در طرح بازسازی خرمشهراست،گفت: من بارها تاکید کردهام که در این مورد نباید سمت تخصیص اعتبارات مشخص رفت اما موضوعی که در خرمشهر اتفاق افتاده این است که امروز شهرداری تهران به عنوان فرمانده بازسازی مجدد خرمشهر مطرح است.
وی ادامه داد : امروزه جو روانی خرمشهر برعکس گذشته شده و ما توانستیم اعتماد مردم را جلب کنیم. اگر شهرداری تهران پای مدیریت خود را بیرون بکشد کل کار از هم میپاشد.
مهدی چمران نیز اظهار داشت: خرمشهر نماد و سمبل مقاومت اسلامی و ملی ما است و ضمن احترام به شهرهای دیگر باید گفت خرمشهر از این وجه از شهر های دیگر متمایز است.
وی ادامه داد : امروز مردم خرمشهر امیدوار شدند و این امیدواری برای ما بسیار ارزشمند است.
بعد از اظهار نظر های اعضای شورا متن طرح پیشنهادی قرائت شد و با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید.
در این جلسه همچنین طرح دو فوریت برگزاری جلسات شورای اسلامی شهر تهران (چهارمین دوره ) به صورت عادی و فوق العاده در نیمه دوم سال 1394 بررسی شد که با رای موافق اکثریت اعضای حاضر مقرر شد، برگزاری جلسات شورا در همان روزهای یکشنبه و سه شنبه طبق روال قبل باشد.