طرز تهیه نان پاپیونی زنجبیلی
_ روزنامه همشهری نوشت: نان، پایه ثابت سفره تمامی ایرانیان است و پخت انواع آن در خانه، مهارتی است که میتوانید با تقویت آن کیفیت نان مصرفی خود را تضمین کنید. نان پاپیونی نیز با چاشنی زنجبیل در کنار مزه لذیذ خود، از خواص خوراکی بالایی برخوردار است. زنجبیل دارای شناسنامه تغذیهای بسیار عالی، حاوی پروتئین، کلسیم، آهن، اسیدفولیک، کربوهیدرات، قند، فیبرهای محلول و نامحلول، سدیم، ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب، و آمینو اسیدهاست؛ که همه اینها زنجبیل را بهعنوان منبعی برای عناصر غذایی ارزشمند تبدیل کرده است. پس بیایید امروز نانی با این طعم گرم و تند تهیه کنیم.
مواد لازم
تخم مرغ: یک عدد
شیر: ۱۲۰ میلیلیتر
کره: ۲۵ گرم
ماست پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری
خمیرمایه: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زرده تخممرغ: یک عدد برای روی نان
طرز تهیه
برای شروع در ظرفی، تخممرغ، زنجبیل، شیر ولرم، کره، ماست پرچرب، شکر، خمیر مایه، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و بهخوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. پس از چند دقیقه هم زدن اطمینان حاصل کنید که خمیر به دستانتان نمیچسبد. سپس مشغول ورز دادن خمیر شوید. مدت زمان ورز دادن ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است. بعد از ورز دادن، روی ظرف خمیر را با سلفون پوشانده و بهمدت یک ساعت استراحت دهید. پس از طی این زمان، از خمیر چانه گرفته، بهصورت پاپیون در بیاورید و در حدود ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
در این فاصله شما فر را با دمای ۱۸۰ درجه و با کاسهای آب که در سطح پایین فر باید قرار دهید روشن کنید. در انتها پاپیونها را با زرده تخممرغ رومال زده و کنجد بپاشید. حالا آماده است تا در فر بگذارید. در حدود ۲۰ دقیقه زمان پخت بوده و در انتها چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح آن طلایی شود. بعد از طی زمان پخت روی نانها پودر قند الک کنید تا لذیذتر و زیباتر شوند.