مقایسه یکساله قیمت گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار تهران
بررسی قیمت اجزا و قطعات گوشت قرمز در میادین میوه و تره بار تهران در اول پاییز ۹۹ در مقایسه با اول پاییز ۱۴۰۰، نشاندهنده این است که شیب رشد قیمت گوشت تازه گوسفندی در این مراکز با تأسی از روند کلی افزایش قیمت این محصول در سطح کشور به مراتب کمتر از قیمت گوشت گوساله است.
_قیمت اجزا و قطعات گوشت گوسفندی با ۱۷ تا ۳۵ درصد افزایش نسبت به اول پاییز سال گذشته در هر کیلوگرم بین ۲۲ تا ۳۳ هزار تومان رشد داشته و قیمت اجزا و قطعات گوشت گوساله نیز با ۳۳ تا ۳۷ درصد افزایش در هر کیلوگرم بین ۳۷ تا ۵۶ هزار تومان رشد داشته و در مجموع، متوسط افزایش قیمت یکساله گوشت گوسفندی ۲۶ درصد و گوشت گوساله ۳۷ درصد بوده است.
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در یک سال گذشته، قیمت گوشت چرخکرده مخلوط با بیشترین افزایش، ۴۶ درصد رشد داشته و از هر کیلوگرم ۷۳ هزار تومان به ۱۳۵۴۰۰ تومان رسیده و در مقابل، قیمت ران گوسفندی با کمترین افزایش، ۱۷ و نیم درصد رشد داشته و از هر کیلوگرم ۱۱۸ هزار تومان به ۱۴۳ هزار تومان رسیده است، ضمن اینکه، قیمت لاشه کامل یا شقه گوسفندی ۱۸ درصد افزایش داشته و از هر کیلوگرم ۹۸ هزار تومان به ۱۲۰ هزار تومان و قیمت دام زنده نیز با ۲۲ و نیم درصد افزایش از هر کیلوگرم ۴۵ هزار تومان به ۵۸ هزار تومان رسیده است.
بنابر گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در یک سال گذشته، قیمت گوشت چرخکرده مخلوط با بیشترین افزایش، ۴۶ درصد رشد داشته و از هر کیلوگرم ۷۳ هزار تومان به ۱۳۵۴۰۰ تومان رسیده و در مقابل، قیمت ران گوسفندی با کمترین افزایش، ۱۷ و نیم درصد رشد داشته و از هر کیلوگرم ۱۱۸ هزار تومان به ۱۴۳ هزار تومان رسیده است، ضمن اینکه، قیمت لاشه کامل یا شقه گوسفندی ۱۸ درصد افزایش داشته و از هر کیلوگرم ۹۸ هزار تومان به ۱۲۰ هزار تومان و قیمت دام زنده نیز با ۲۲ و نیم درصد افزایش از هر کیلوگرم ۴۵ هزار تومان به ۵۸ هزار تومان رسیده است.
بیشتر بخوانید:
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *