چگونه باید با یک کنکوری ناکام برخورد کنیم؟
_ برنا نوشت: هادی معتمدی درباره نحوه برخورد والدین با ناکامی فرزندانشان در کنکور سراسری، گفت: عده زیادی به نتیجه دلخواهشان میرسند و عدهای هم با اغماض رشته خود را قبول میکنند.
متخصص حوزه روانشناس افزود: خانواده بیشتر از اینکه رشته تحصیلی برایشان مهم باشد ببینند فرزندشان به این رشته علاقه دارد یا خیر. اگر رشته قابل قبول نبود به جای انتقاد یک دوره استراحت در نظر گرفته و با برنامهریزی درست برای سال آینده اقدام کنند.
معتمدی بیان کرد: برنامهریزی نباید مبتنی بر علاقه ما به فلان رشته باشد بلکه باید بر اساس استعداد و توانایی ذهنی ما برای آن رشته باشد، هر چند علاقه هم مهم است.
این روانشناس با تاکید بر اینکه سر کوفت زدن و انتقاد فقط منجر به از دست رفتن اعتماد به نفس خواهد شد، ادامه داد: افراد در چنین شرایطی موضوع مشاوره و گفتوگو با روانشناس را در برنامه کاری خود قرار دهند.
او با اشاره به اینکه افسرده شدن فرزندان به میزان زیادی از قدرت حافظه و عملکرد بچهها خواهد کاست، گفت: توجه به این نکته که بسیاری از تحصیلکردهها هم اینک بیکارند، ما را به این حقیقت میرساند که رشته تحصیلی ضامن آینده زندگی افراد نیست بلکه سبک زندگی و نگرش انسان آینده ما را تشکیل میدهد.
معتمدی خاطرنشان کرد: همیشه آیندهای وجود دارد بگذاریم فرزندانمان از زندگی لذت ببرند، آرزوهای خودمان را در ایشان جستجو نکنیم.