بازدید رئیس دادگستری زرند از یک پروژه اقتصاد مقاومتی

14:51 - 29 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۹۵۳۷
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس دادگستری شهرستان زرند با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی سرمایه‌گذاران مشکلات مربوط به تامین نقدینگی برای مدیریت پروژه‌هاست، گفت: انتظار داریم بانک‌ها برای کمک به رفع مشکلات اقتصادی کشور روند پرداخت تسهیلات را بر اساس قانون و مطابق با شرع تسهیل کنند.
- حجت‌الاسلام والمسلمین محمود محمدی، رئیس دادگستری شهرستان زرند در کرمان با همراهی مدیران جهادکشاورزی، میراث فرهنگی، صمت و فنی حرفه‌ای این شهرستان از پروژه اقتصادمقاومتی آبزیان روستای هنوج از توابع کرمان بازدید کرد

رئیس دادگستری شهرستان زرند در جریان این بازدید با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور بیان کرد: نشستن مدیران در اتاق‌ها مشکلی را حل نمی‌کند و مدیران باید با بازدید از پروژه‌های در حال اجرا؛ آن دسته از پروژه‌های موفق که می‌تواند در شهرستان زرند اجرا شود را از طریق تشویق سرمایه‌گذاران به مشارکت در طرح‌های اقتصاد مقاومتی مورد حمایت قرار دهند.

وی ادامه داد: مدیران باید آن دسته از پروژ‌ه‌هایی که به مشکل برخورد کردند را نیز برای رفع موانع مورد مساعدت و حمایت قرار دهند؛ چرا که تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور تحقق کامل منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی افزود: یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی سرمایه‌گذاران مشکلات مربوط به تامین نقدینگی برای مدیریت پروژه‌هاست که دولت این مبالغ را در اختیار بانک‌ها قرار می‌دهد تا از طریق بانک به دست سرمایه‌گذار برسد و ما انتظار داریم بانک‌ها برای کمک به رفع مشکلات اقتصادی کشور روند پرداخت تسهیلات را بر اساس قانون و مطابق با شرع تسهیل کنند.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال زرند با تاکید بر نظارت دقیق دستگاه‌های اجرایی بر روی پروژه‌هایی که به هر نحوی از کمک‌های دولتی برخوردار شدند، افزود: در کنار نظارت‌های دقیق و مداوم، باید مشکلات و موانع سرمایه گزار را هم رفع کنیم.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست با هماهنگی و هم افزایی در جهت رفع مشکلات و برداشتنِ برخی بروکراسی‌های غیر ضرور اداری تلاش کنند.

حجت‌الاسلام محمدی، در پایان با تقدیر از اجرای پروژه آبزی پروری در روستای هنوج گفت: این پروژه مصداق روشنی از اقتصاد مقاومتی برپایه مدیریت بهینه آب در این شرایط دشوار خشکسالی، تامین بخشی از نیاز بازار، بهبود شرایط کوددهی و افزایش محصول کشاورزی مجاور طرح و بسترسازی جهت جذب گردشگر و رونق صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال و رونق روستا است.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *