فوت و فنهای تهیه کمپوت گلابی خانگی
_ نمناک نوشت: گلابی یکی از خوشمزهترین میوههای فصل تابستان میباشد که طرفداران زیادی دارد. یکی از فرآوردههای حاصل از گلابی نیز کمپوت آن است که جزو خوراکیها خوشمزه و سالم میباشد. شما میتوانید این خوراکی خوشمزه و مفید را بع راحتی در خانه تهیه کنید. طرز تهیه را در این بخش از آشپزی نمناک بخوانید.
مواد لازم کمپوت گلابی
طرز تهیه کمپوت گلابی
مرحله اول:
ابتدا گلابیها را خوب شسته سپس پوست آنها را بگیرید. در این مرحله اگر دوست داشته باشید میتوانید گلابی را یا به شکل درسته و یا خرد کرده طبخ کنید.
مرحله دوم:
در یک ظرف مناسب آب و شکر را ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
مرحله سوم:
پس از جوش آمدن آب و آب شدن شکر گلابیها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و نرم شود. گلابی خیلی سریع به طبخ میرسد.
مرحله چهارم:
آب لیمو را نیز به گلابیها اضافه کنید سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله پنجم:
کمپوت گلابی که آماده کرده اید را در یک ظرف شیشهای تمیز که از قبل شسته و خشک کرده اید بریزید و درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس آن را خارج کنید و میل کنید.