برگزاری اولین دوره مسابقات کبدی سراسری قهرمانی کشور
- مسابقات قهرمانی کشور یادآور شکوفایی ورزش ایران در دهه ۶۰ و قبل از آن است که همه ساله برگزار میشد و چون همه ایران درگیر مسابقات میشدند بنابراین استعدادهای نابی از سراسر کشور رشد و نمو میافتند و هر سال تعداد زیادی استعداد بسیار درخشان به ورزش کشور معری میشدند.
اما از زمانیکه لیگهای ورزشی باب شد باالطبع ورزش منحصر به تعدادی نخبه مشخص شد که در قالب تعداد محدودی تیم هنای لیگ بازی میکنند و کمتر نیروهای تازه نفس و جدید میتوانستند و میتوانند خود را به سطح اول ورزش معرفی کنند.
کرونا طی دوسال اخیر ضربات شدیدی را به همه ورزش کشور از جمله کبدی وارد کرد و کبدی که در بازیهای آسیایی جاکارتا با فتح قلههای قهرمانی در هردو بخش بانوان و اقایان آماده توسعه همه جانبه بود با مانع بزرگی به نام کرونا دچار یک ایست نسبتا طولانی شد هر چند فدراسیون با برگزاری ارودهای ممتد بانوان و اقایان در سال ۹۹ تلاش کرد تا نیروهای زبده اش را در آمادگی نگه دارد، ولی ورزشکار در کوران مسابقات آبدیده میشود.
رییس فدراسیون کبدی در باره مسابقات قهرمانی کشور میگوید: ما چند هدف را از این مسابقات دنبال میکنیم. اول اینکه با برگزاری مسابقات سراسری قهرمانی کشور سعی میکنیم این توقف ناخواسته را جبران کنیم و در گام دوم فرصت را به همه نیروهای مستعد در هر نقطه از ایران پهناور خواهیم داد تا خونی جدید در رگههای کبدی تیمهای ملی جاری شود.
اورسجی ادامه داد: از طرفی توانمندی استانها را در پرورش استعدادهای جدید و نو به تماشا مینشینیم و مشخص میشود که کدام استان توانسته در حد انتظار حرکت کند، چون بر اساس قوانین، فقط بازیکنان بومی هر استان میتوانند در تیم استان خود بازی کنند و این فرصت مغتنمی است که کبدی از انحصار چندتیم لیگ برتری خارج شود.
وی افزود: البته برآیند تمامی این مسابقات به بالا رفتن سطح کیفی کبدی ایران میانجامد و نیروهای جدید و تازه نفس که دارای استعدادی بالقوه هستند میتوانند خود را به مربیان تیمهای ملی و کمیته فنی تحمیل کنند. همچنین داوران و مربیان و عوامل اجرایی کبدی دوسال است که فعالیت خاصی نداشتهاند و این مسابقات عرصه بازیابی و به روز شدن آنها خواهد بود.
اولین دوره مسابقات قهرمانی کشور بانوان و اقایان ایران طی روزهای ۲۶ شهریورماه تا ۴ مهرماه با حضور تمامی ۳۲ استان برگزار میشود:
*آقایان در قالب ۴ منطقه ۸ تیمی
میزبانان:
سه منطقه (۲۴ تیم) در شهرستان اردبیل
یک منطقه (۸ تیم) در زاهدان
بانوان:
سه منطقه (۲۴ تیم) در قم
یک منطقه (۸ تیم) در یزد