آیا می‌توان به روند کاهشی موارد ابتلا به کرونا امیدوار بود؟

0:30 - 21 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۶۷۵۷
به گفته یک متخصص اپیدمیولوژی اینکه بگوییم این موج رو به پایان است، زود است و نباید خیلی به این موضوع خوشبین باشیم، البته امیدواریم چنین اتفاقی رخ دهد، اما حتی اگر احتمال کمی هم وجود داشته باشد که آمار کرونا مجددا افزایش پیدا کند، حتما باید بنا را بر آن بگذاریم.
- بعد از افزایش بی سابقه موارد ابتلا به کووید در کشور و سپری شدن مرداد ماه مرگبار کرونایی خوشبختانه چند هفته‌ای است که تعداد موارد ابتلا و فوت ناشی از این بیماری به تدریج در حال کاهش است و بر طبق اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت روز گذشته ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۶ هزار و ۶۵۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۰۴ نفر از آن‌ها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۲۷۵ هزار و ۵۶۷ نفر رسید و متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴۴ بیمار کووید۱۹ دیگر هم جان خود را از دست دادند.

هر چند این آمار نسبت به مرداد و اوایل شهریور ماه کاهش یافته است، اما همچنان با فوت روزانه حدود ۴۰۰ هموطن رو به رو هستیم که بسیار تاسف‌برانگیز است و هنوز هم با وجود سرعت گرقتن روند واکسیناسیون باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیریم.
از پیک پنجم عبور کردیم
 
علیرضا ریسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روز چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه درباره وضعیت کرونا در کشور، گفت: ما از پیک عبور کردیم و روند نزولی شده است. ۲۱ استان کاملا سیر نزولی دارند و ۸ استان تازه از قله عبور کردند و در ۳ استان هم روند افزایشی متوقف شده است؛ بنابراین چشم انداز این است که تا دو هفته آینده وضعیت بستری بیمارستانی از عدد ۳۰۰۰ روزانه پایبن‌تر خواهد آمد.

وی با اشاره به گذر کشور از قله پیک پنجم کرونا، گفت: به این ترتیب پیش بینی آن است که دوهفته آینده از ۳هزار بستری روزانه قطعا پایین‌تر خواهد آمد و تا چهار هفته آینده به کف آن در پیک پنجم خواهیم رسید.

تعداد مراجعات به مراکز درمانی شیب نزولی پیدا کرده است
 
حسین کرمانپور رییس اورژانس بیمارستان سینا در گفت‌وگو با میزان در خصوص وضعیت بیمارستان‌ها گفت: مراجعات به بیمارستان ما یک مقدار کاهش یافته و حدود ۷ تا ۱۰ درصد پایین آمده است، اما با توجه به تجربه‌ای که از پیک‌های قبلی داریم و همچنین تجمعاتی که وجود دارند، شک نداریم که این کاهش آمار و مراجعات امیدوار کننده نیست.

وی ضمن اشاره به اینکه البته آرزوی ما این است که این کاهش آمار پایدار باشد، افزود: به طور کلی نسبت به مرداد و اوایل همین ماه در بیمارستان ما به تدریج شیب نزولی ملایمی در حال ایجاد است.

نمی‌توانیم به کاهش آمار کرونا دلخوش کنیم
 

برچسب ها: کرونا کووید 19

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *