فرمانده نداجا: اولین پیشران دریایی تمام ایرانی بهزودی ساخته میشود/ تحریم هیچگاه در برابر ایرانیان بازدارنده نیست
بازگشت غرورآفرین هفتاد و پنجمین ناوگروه نیروی دریایی راهبردی ارتش از اقیانوس اطلس بیانگر توانمندی در حوزههای مختلف و بهرهمندی از بهروزترین توانمندیهای علمی و تحقیقاتی است
ماموریت مهم و حساس نیروی دریایی ارتش باز نگهداشتن شاخه اقتصادی و خطوط مواصلاتی کشور در عرصه دریاست و در طول جنگ تحمیلی با اسکورت ۱۰ هزار کشتی این مأموریت انجام شد
وی تصریح کرد: ماموریت مهم و حساس نیروی دریایی ارتش باز نگهداشتن شاخه اقتصادی و خطوط مواصلاتی کشور در عرصه دریاست و در طول جنگ تحمیلی با اسکورت ۱۰ هزار کشتی این مأموریت انجام شد.
دریادار ایرانی گفت: این توانمندی ادامه دارد، اما بعد از جنگ با بازسازی تجهیزات به این خودباوری رسیدیم که نیازمندی و توانمندی خود را در حوزه نوسازی هم انجام دهیم و با اجرای فرامین فرماندهی معظم کل قوا ناوشکن توانمند ایرانی به آب انداخته شد و با الحاق به بدنه عملیاتی دریانوردی را انجام میدهد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تأکید کرد: با بهرهگیری از توانمندیهای به روز و با انجام آموزشهای دقیق و استاندارد و مداوم به ناوشکن تمام ایرانی جمهوری اسلامی ایران سهند رسیدیم و از سال ۸۸ اولین نام گروه ما با دزدان دریایی مواجه شد و تا امروز ۷۷ نام گروه در عرصه دریا عملیات اسکورت شناورها را به نحو احسن انجام دادند.
وی اظهار داشت: ناوگروه ۷۵ حاصل این تجربیات است که در این دوران کسب شد.
دریادار ایرانی درباره توجه جهانیان به حضور نیروی دریایی ارتش در اقیانوس اطلس، گفت: هفتاد و پنجمین ناوگروه نیروی دریایی راهبردی ارتش حاصل تجربیاتی است که از سال ۸۸ تا کنون کسب شده است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تأکید کرد: ما بجز اقیانوس هند به سمت دریای چین هم رفتیم و با ناوشکن سبلان در آن منطقه حضور پیدا کردیم. در ادامه در دریای مدیترانه حضور پیدا کردیم و از کانال سوئز عبور کردیم. پا را از این فراتر گذاشته و به دماغه امید نیک رفتیم و در سال ۱۴۰۰ با عبور از سه اقیانوس با افتخار در مراسم روز نیروی دریایی روسیه حضور پیدا کردیم.
وی با بیان اینکه در این مسیر همواره منادی صلح و دوستی بودیم، گفت ما فقط امنیت را برای خودمان برقرار نکردیم، بلکه دیگران نیز در سایه این امنیت از این مسیرها عبور کردند و امنیت را به منطقه و جهان هدیه کردیم.
دریادار ایرانی با اشاره به رشد حوزه پیشرانهای دریایی اضافه کرد: بومیسازی این پیشرانها برای ما مهم است و به زودی شاهد ساخت اولین پیشران دریایی تمام ایرانی خواهیم بود که در عرصه دریا به همه ارگانها کمک میکند.
بزرگترین چالشی که برای ناوگروه هفتاد و پنج به وجود آوردند این بود که موجب شد ما خودباوری را اثبات کنیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: بزرگترین چالشی که برای ناوگروه هفتاد و پنج به وجود آوردند این بود که موجب شد ما خودباوری را اثبات کنیم.
وی اظهار داشت: ما تنها کشوری هستیم که امنیت دریایی خودمان را به تنهایی تامین میکنیم و این ناو گروه نیز بدون تامین نیازمندی از هیچ کشوری به مسیر خود ادامه داد حتی در طول مسیر برای رفع نیازهای فنی هم به هیچ بندری نیاز پیدا نکردیم.
دریادار ایرانی تأکید کرد: دقت نظر دشمن روی ناوگروه ما بیشتر به این خاطر بود که ببینید ما قوانین را نقض میکنیم یا نه؛ به لطف خداوند هیچ قانونی را نقض نکردیم و توانستیم از سه کانال مهم و هشت تنگه دریایی با سلامت عبور کنیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به برگزاری رزمایشهای مشترک گفت: یکی از برنامههای ما برگزاری رزمایشهای مرکب با سایر کشورها است. ما هر دوسال یکبار با کشور عمان رزمایش امداد و نجات انجام میدهیم و دنبال این هستیم که با دعوت از کشورهای بیشتر رزمایشهای بهتری برگزار کنیم.