50 هزار دانشآموز اتباع بیگانه در مدارس اصفهان تحصیل میکنند
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در این موردکه اگر اتباع بیگانه تعلیم و تربیت نشوند در آینده مضر خواهند بود، ادامه داد: آموزش و پرورش بر این اساس، موظف به آموزش اتباع بیگانه است.
وی افزود: با برنامهریزیهایی مقرر شده مازاد این اتباع، نوبت عصر در مدارس دولتی با دریافت شهریه تحت آموزش قرار گیرند.
وی همچنین درباره جبران کمبود نیروی انسانی در دوره آموزش ابتدایی استان خاطرنشان کرد: راهکارهایی مانند ساماندهی نیروهای مازاد دوره متوسطه و انتقال آنها به دوره ابتدایی، بهره گیری از مدیران آموزشی به صورت ساعتی در کلاسهای درس و استفاده از نیروهای پیش دبستانی به عنوان قراردادی پیشنهاد شده است.
پناهی، انعقاد قرارداد با مدارس غیرانتفاعی برای تامین کمبود نیروی انسانی با نظارت و گزینش آموزش و پرورش را از دیگر راهکارها دانست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این نشست، مطرح کرد: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سال جاری از حساسیت خاصی به نسبت سال های بعد از انقلاب برخوردار است.
محمدحسن قائدیها افزود: امسال برای نخستین بار دوره های 6، 3، 3 درگیر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: نیروهای مازاد دوره دوم متوسطه با گذراندن دورههای ضمن خدمت به دوره متوسطه اول و دوره ابتدایی هدایت خواهند شد.
قائدیها در خاتمه بیان کرد: با توحه به کمبود فضای آموزشی امیدواریم با کمک مجمع خیرین مدرسه ساز و همکاری دولت شاهد برطرف کردن مشکلات آموزش و پرورش در این زمینه باشیم.