سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای احیای واحدهای راکد صنعتی به‌کار گرفته شود

22:30 - 19 شهريور 1394
کد خبر: ۷۵۳۰۵
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
خبرگزاری میزان-رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ۱۵ هزار واحد صنعتی در کشور و ۶۰۰ واحد صنعتی در استان قزوین راکد است که می‌توانیم این صنایع را با مدیریت جهادی و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به راحتی فعال کنیم.
به گزارش، سردار محمدرضا نقدی صبح امروز در دوره آموزشی سرگروه‌های صالحین بسیج اساتید استان قزوین که در سالن جلسات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد با اشاره به اینکه جنگ استکبار با ایران به نقاط باریک خود رسیده است، اظهار داشت: امروز شاهد این هستیم که استکبار تمامی راه‌ها را برای مقابله با ایران با شیوه‌های مختلفی مانند صدام، داعش و ... طی کرده و امروز سینه‌به‌سینه در مقابل کشور ایران ایستاده است.

وی با اشاره به اینکه مسئله امروز استکبار با ایران موضوع هسته‌ای نیست، افزود: رفتار آمریکا‌یی‌ها پس از توافق نشانگر این مهم است که موضوع استکبار با ایران بحث هسته‌ای نیست و اگر مشکل ایران با آمریکا هسته‌ای بود باید فردای توافق لحظه صحبت آمریکا با ایران تغییر پیدا می‌کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه اگر موضوع ایران و آمریکا مشکل هسته‌ای بود باید بعد از توافق آمریکایی‌ها با زبان نرم با ایران صحبت می‌کردند، عنوان کرد: مسئله بین ایران و استکبار یک جنگ اساسی است و در این زمینه آمریکایی‌ها معتقد هستند که حاکم جهان هستند ولی این مهم در حالی است که جمهوری اسلامی ایران خداوند را حاکم دنیا و آخرت محسوب می‌کند.

نقدی با استناد به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دشمن به دنبال نفوذ است، خاطرنشان کرد: نفوذ یعنی سلطه بر افکار عمومی که بسیار خطرناک است و در صورت محقق شدن این مهم شاهد رو در رویی مردم با نظام و سوءاستفاده آمریکایی‌ها از این موضوع هستیم.

وی با اشاره به اینکه باید بر موضوع نفوذ دشمنان به ایران مقداری فنی‌تر وارد شد تا بدین وسیله راه‌های نفوذ آمریکا بررسی شود، بیان کرد: آمریکا و استکبار در سال‌های گذشته راه‌های زیاد و تلاش‌های متعددی را انجام داده و در این راه بزرگراه‌ها و شاهراه‌های تأثیرگذاری را تشکیل داده که مقدمات آن را می‌توان در آموزشی و پرورش، رسانه‌ها، دانشگاه و ... مشاهده کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: یکی از شاهراه‌های خطرناکی که آمریکا آن را طراحی کرده است این است که بهبود معیشت مردم و پیشرفت اقتصادی ایران وابسته به ارتباط با آمریکا است که بر روی این گذاره اقدامات کارشناسی شده زیادی صورت گرفته و آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که این مهم را در افکار عمومی مردم ایران ترویج دهند.

نقدی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات دیگری که آمریکایی‌ها به دنبال اجرایی کردن آن در ایران هستند زندگی سعادتمند و با نشاط در گرو سبک زندگی غربی است، افزود: اینکه معیشت جمهوری اسلامی ایران به آمریکا گره نخورده است را می‌توان از راه‌های مختلفی مانند آیات و روایات، سخنان امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و از همه مهمتر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بررسی کرد.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران کشوری منحصربه‌فرد از لحاظ اقتصادی است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تمامی عناصر مادی اقتصاد مانند نیروی انسانی، فناوری، انرژی، بازار مصرف، سرمایه مالی و ... را در اختیار دارد که اگر بتوانند در زمینه اقتصاد 2 مشکل خود یعنی همت و خودباوری و مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح را برطرف کند می‌تواند اقتصادی مطرح در دنیا به حساب آید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مقایسه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد عاریتی که در بین برخی از مسئولان و کارشناسان مطرح است عنوان کرد: اقتصاد عاریتی به اقتصادی گفته می‌شود که چشم به خارج از مرزهای کشور، واردات بی‌رویه و تولید کم داخلی دارد و این مهم در حالی است که اقتصاد مقاومتی به دنبال افزایش تولید داخلی، استفاده مطلوب از آن و افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور است.

نقدی خاطرنشان کرد: 15 هزار واحد صنعتی در کشور و 600 واحد صنعتی در استان قزوین راکد است که می‌توانیم این صنایع را با مدیریت جهادی و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به راحتی فعال کنیم.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *