تاکید رئیس کل دادگستری اصفهان بر رفع آسیب‌ها و معضلات مناطق گردشگری

10:06 - 04 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۲۳۹۰
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان اصفهان تاکید کرد: حوزه گردشگری نیازمند بازنگری، نظارت و مدیریت دستگاه‌های متولی است.

- محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان اصفهان در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم این استان با بیان اینکه، حوزه گردشگری نیازمند بازنگری، نظارت و مدیریت دستگاه‌های متولی است، اظهار داشت: استان اصفهان به لحاظ موقعیت جغرافیایی و تنوع زیست محیطی مستعد پذیرش گردشگر و رونق این صنعت در کشور است.

وی افزود: یکی از مناطق مهم در این حوزه، کویر مرکزی ایران و کویر مرنجاب در شهرستان آران و بیدگل با جاذبه‌های گوناگون آن است که از یک سو می‌تواند با جذب گردشگر به عنوان قطب صنعت گردشگری منشأ برکات فراوان اقتصادی و فرهنگی باشد و از سوی دیگر در صورت عدم مدیریت صحیح در بخش‌های مختلف آسیب پذیر و آسیب زا باشد.

حبیبی ادامه داد: هیچ کس مخالف توسعه گردشگری نیست؛ اما به مانند سایر مسایل اقتصادی اصل بر آن است که متولیان آن وظیفه خود را به خوبی انجام داده تا معضلات به حداقل برسد.

وی خاطرنشان ساخت: این که یک منطقه به عنوان منطقه گردشگری مشخص شود، ولی زیرساخت‌های آن فراهم نشود، ملزومات نظارتی فراهم نشود و دستگاه‌های متولی به وظیفه خود عمل نکنند، این پذیرفته نیست و فلسفه تشکیل این جلسه هم رسیدگی به همین موضوع است.

حبیبی در ادامه با جمع بندی نقطه نظرات و پیشنهادات حاضران، تأمین زیرساخت‌های لازم در حوزه‌های مختلف، تعیین محدوده گردشگری کویر مرنجاب در استان و محدود کردن مسیر‌های فرعی که تبدیل به مفری برای ورود افراد هنجار شکن شده، امکان سنجی استقرار بخش‌های مرتبط با کویر از جمله مباحث درمانی و... با دعوت از بخش خصوصی و برون سپاری مدیریت به ایشان با اعمال نظارت دولتی، تهیه پیوست‌های فرهنگی با موضوع الزامات قانونی و شرعی حضور در منطقه گردشگری، پیگیری تقویت نیروی انتظامی شهرستان آران و بیدگل و در نهایت برخورد با افراد معدودی که قصد هنجارشکنی داشته و خلاف قانون عمل می‌کنند را به عنوان مصوبات این جلسه اعلام نمود.

شایان ذکر است دستور کار دوم جلسه ارائه گزارشی از عملکرد آموزش و پرورش استان در اجرای پروژه ملی نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ و تغییرات و آسیب‌های احتمالی ایجاد شده با عنایت به غیرحضوری و مجازی شدن آموزش‌ها به علت شیوع ویروس کرونا بود که ضمن تقدیر از آموزش و پرورش به علت پیگیری اجرای این طرح و تصریح به آسیب‌های احتمالی حضور دانش آموزان در فضای مجازی، مقرر گردید پلیس فتا با تهیه بسته‌های آموزشی با موضوع آسیب‌ها و تخلفات احتمالی در این بستر، این محتوا را در اختیار آموزش و پرورش برای توزیع در میان آموزگاران قرار دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *