رقابت برای ارتقای کیفیت نان در خراسان رضوی

11:30 - 02 شهريور 1400
کد خبر: ۷۵۱۷۵۶
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی با بیان ضرورت ارتقای کیفیت نان‌های سنتی، از برگزاری یک دوره مسابقه پخت انواع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری در مشهد خبر داد.
- بنا به اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران، حمیدرضا نوری گفت: چهارمین دوره متوالی مسابقه مهارت پخت انواع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری با هدف ارتقای کیفیت در زنجیره‌ی تأمین نان و با حضور ۸۰ واحد نانوایی برگزار شد.

وی ادامه داد: طی این دوره از مسابقات، نانوایان شرکت کننده از سطح شهر مشهد و دیگر شهرستان‌های استان خرسان رضوی طی دو روز در مشهد با هم به رقابت پرداختند.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی افزود: این مسابقه که با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای استان و اتحادیه نانوایان و ادراه غله و خدمات بازرگانی استان در محل کارگاه پخت نان مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگز ار شده است.

نوری اضافه کرد: برای داوری این دوره از مسابقات از داوران مجرب و پیشکسوتان اتحادیه نانوایان و مربیان مرکز فنی و حرفه‌ای استفاده شد که مشخصات کیفی و بافتی نان تولیدی شرکت‌کنندگان را مورد ارزیابی قرار دادند.

وی گفت: علاوه بر تجلیل از نفرات برتر این دوره از مسابقات، هماهنگی لازم برای تخصیص سهمیه آرد تشویقی و معرفی برترین‌ها به بانک برای دریافت تسهیلات بهسازی و نوسازی واحد نانوایی صورت گرفت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی خصوص خرید تضمینی گندم در این استان نیز گفت: خرید گندم در استان از ۱۰۰ هزار تن گذشته است، اگرچه شاهد کاهش تحویل گندم کشاورزان در سالِ‌جاری نسبت به گذشته به دلیل حاکم شدن خشکسالی شدید هستیم.
 
 
 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *