تولید محصولات جدید دفاعی با نوآوری نزاجا/ الحاق تجهیزات بهینهسازی شده به چرخه دفاعی
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار قدرت دفاعی را یکی از مؤلفههای بازدارندگی، بالا بردن قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران برشمرد و با تأکید بر اینکه پیامد مهم اقتدار دفاعی، قدرت چانهزنی در دیپلماسی است، تصریح کرد: این اقتدار مواضع دشمن را نسبت به کشورمان نرمتر کرده است.
امیر سرتیپ بازنشسته محمد غفاری در گفتوگو با میزان، با اشاره به دستاوردهای دفاعی مهم نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آستانه ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی، گفت: نیروهای مسلح در شرایط تحریمهای ظالمانه و همهجانبه دنیای استکبار برعلیه جمهوری اسلامی و ملت عزیز ایران، با اقتدا به مولا و فرمانده خود ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری توانستهاند، با تکیهبر نیروهای جوان، خلاق و نوآور، پیشرفتهای شگرفی در بُعد نیروی انسانی و تجهیزات نظامی بهدست آورند.
پیامد مهم اقتدار دفاعی، قدرت چانهزنی در دیپلماسی
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار قدرت دفاعی را یکی از مؤلفههای بازدارندگی، بالا بردن قدرت منطقهای جمهوری اسلامی ایران برشمرد و با تأکید بر اینکه پیامد مهم اقتدار دفاعی، قدرت چانهزنی در دیپلماسی است، تصریح کرد: این اقتدار مواضع دشمن را نسبت به کشورمان نرمتر کرده است.
غفاری افزود: همینکه استکبار تقاضای مذاکره بر سر قدرت منطقهای و موشکی ما را دارد، بدان معناست که مسیر نیروهای مسلح در کسب آمادگی دفاعی و تجهیزات، مسیری درست و موفقیتآمیز بوده است.
تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص در نزاجا
وی ادامه داد: این مهم در نیروی زمینی با تلاش فرمانده محبوب و ولایی نیروی زمینی محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران امیر حیدری عزیز در ابعاد مختلف (ساختار سازمانی، سازماندهی، آموزشها، تاکتیکها و تکنیکهای جنگی، تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و تجهیزات بروز) با توجه اوامر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر تحرک، کارآمدی و نیاز عملیاتی، با سرعت در حال انجام است.
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار بابیان اینکه بهجرئت میتوان گفت که نیروی زمینی ارتش در بهترین شرایط ازنظر آمادگی رزمی قرار دارد، تصریح کرد: کنار این آمادگی صداقت خود را در شعار «ارتش فدای ملت» در بلایایی طبیعی مقابله با (زلزله، سیل، آتشسوزی، بیماری کرونا، بحران کمآبی در خوزستان، سیستان و بلوچستان و..) به منصه ظهور رسانده است.
فرماندهی تولید، بهینهسازی شهید زرهرن، از پویاترین مجموعههای صنعتی دفاعی کشور
غفاری راهاندازی فرماندهی تولید، بهینهسازی و نوسازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش را یکی از اقدامات هوشمندانه و خوب فرماندهی ولایی این نیرو دانست و اضافه کرد: این مرکز، یکی از پویاترین مجموعههای صنعتی دفاعی کشور است که هرروز شاهد نوآوری و خلاقیت در بعد تجهیزات در این مجموعه هستیم.
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار تأکید کرد: این مرکز تاکنون توانسته است هزاران محصول را نوسازی، بهینهسازی و به چرخه دفاعی کشور اضافه کند و همچنین با نوآوری تجهیزات جدیدی را تولید کرده و به این نیرو الحاق کرده است.
غفاری با اشاره به ربات هوشمند «کاراکال» یکی از دستاوردها و محصولات دفاعی مهم ساخته شده در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، تصریح کرد: ربات جنگجو و هوشمند کاراکال که برای نبرد زمینی طراحی شده، بسیار چابک و دارای سیستم تعلیق مستقل است.
وی در تشریح ابعاد مختلف قابلیتها ویژگیهای این محصول دفاعی کاملاً ایرانی، اضافه کرد: این ربات با حداکثر سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت و برد عملیاتی بیش از ۵۰۰ متر دارای قابلیت حمل سلاحهای سبک و نیمهسنگین و همچنین دارای سیستم کنترل از راه دور هوشمند و مسافت یاب لیزری و سامانه اپتیکی است.
نیروهای مسلح در مجموع موانع از جنس تحریمها را برداشته است
فرمانده پیشین لشکر ۳۰ و ۵۸ ذوالفقار اظهار داشت: نیروهای مسلح در مجموع موانع از جنس تحریمها را در مسیر ساخت محصولات دفاعی بومی مورد نیاز نیروها را با خود اتکایی و تکیه بر راهبرد «ما میتوانیم» برداشته است.
- بیشتربخوانید:
- مدعیان حقوق بشر پاسخ دهند چرا گروهک نفاق را از لیست گروهکهای تروریستی خارج کردند
- سردار عبداللهی: بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی سیار در بندرعباس برپا میشود
- افتتاح بیمارستان ۶۰ تختخوابی تنفسی دائمی در زاهدان
- نماینده ولیفقیه در سازمان بسیج: گروهک تروریستی نفاق روسیاه تاریخ است
- موشک «کروز قادر»؛ شکارچی کشتیهای متجاوز دشمن
- سفیر پیشین ایران در افغانستان: طالبان برای ساختن نیامده است
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *