آیا با پرداخت جریمه نقض محدودیت منع تردد بین استانی میتوان به سفر ادامه داد؟
_ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: سردار قاسم رضایی گفت: متاسفانه ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز کرونایی و ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند لذا بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از ساعت ۱۲ ظهر دیروز یکشنبه (۲۴ مرداد ماه) تا پنجم شهریور منع تردد بین استانی اعمال میشود، البته منع تردد فقط مختص بین استان هاست و تردد بین شهرهای یک استان ممنوعیتی ندارد.
جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه مذکور، خروج پلاکهای بومی و ورود پلاکهای غیربومی به تمام شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است؛ همچنین منع تردد شبانه در تمام شهرهای کشور اعم از نارنجی و زرد از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد همچنان ادامه دارد.
وی درباره مجوزهای صادر شده توسط فرمانداریها برای تردد به شهرهای قرمز و نارنجی، بیان کرد: فرمانداریها در چند ماه اخیر، مجوزهایی برای تردد، بدون تاریخ و به صورت نامحدود صادر کرده اند که بر اساس ابلاغیه وزارت کشور به پلیس راهور، تمام مجوزها تا قبل از ۲۴ مرداد ماه باطل است.
سردار رضایی یادآور شد: تمام مجوزهای صادره توسط فرمانداریها مبنی بر تردد بین استانی نیز از درجه اعتبار ساقط میشود و هموطنان به امید مجوزهای صادر شده تا ۲۴ مردادماه، راهی سفر نشوند، زیرا از ادامه سفر آنها جلوگیری خواهد شد.
وی عنوان کرد: مطابق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، استثنائاً افرادی کار ضروری دارند و این کارها جزو مواردی است که توسط وزارت کشور به فرمانداریها ابلاغ شده، میتوانند از تاریخ ۲۴ مرداد ماه به بعد از فرمانداری به صورت محدود و روزشمار مجوز تردد بگیرند.
سردار رضایی تصریح کرد: در محدودیتهای پیشرو، علاوه بر تشدید طرحهای قبلی، انسداد "فیزیکی" نیز در نقاط معین با همکاری وزارت راه و شهرسازی و عوامل انتظامی صورت گرفته است، بنابر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، در مرز خروجیهای استانها ممنوعیت تردد وجود دارد همچنین مانند دفعات قبل، استان تهران و البرز یکپارچه دیده شده و منع تردد بین این دو استان وجود ندارد.
این مقام ارشد انتظامی در پاسخ به این سوال که آیا افرادی که اصرار به سفر دارند، در قبال پرداخت جرایم ۵۰۰ هزار و یک میلیون تومانی، قادر به ادامه مسیر خواهند بود؟ گفت: خیر اینگونه نیست، جادهها به صورت فیزیکی بسته است و شاهد ممنوعیت تردد هستیم، البته که از هموطنان عزیز انتظار است به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری، مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را جدی بگیرند و با نیروی انتظامی همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.
جانشین فرمانده ناجا متذکر شد: تردد برای ناوگان بار و مسافر منعی ندارد و بناست مطابق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا ظرفیت جابهجایی مسافر توسط ناوگان عمومی مسافر به یک سوم کاهش پیدا کند؛ که البته پلیس راهور بر این مهم نظارت خواهد داشت و در صورت مشاهده تخلف، راننده جریمه میشود.