طرز تهیه مربای کدو بدون آهک با عطر و طعم عالی
مربای کدو سبز یکی از مرباهای خوشمزهای است که میتواند پایه ثابت میز صبحانه و عصرانه شما باشد. روش پخت مربای کدو سبز بسیار ساده است و شما میتوانید مربای کدو سبز با آهک، مربای کدو سبز بدون آهک و مربای کدو سبز رنده شده را به سادگی آماده کنید. برای تهیه مربای کدو معمولا از آب آهک استفاده میشود که بافت نهایی مربا تردتر باشد، ولی شما در صورتی که نمیخواهید از آهک استفاده کنید میتوانید از طرز تهیه مربا کدو سبز بدون آهک استفاده کنید.
مواد لازم مربای کدو سبز
کدو سبز |
1 کیلو |
شکر |
1 کیلو و 500 گرم |
گلاب |
نصف پیمانه |
آۤب لیمو |
1 پیمانه |
آهک |
1 کیلو گرم |
هل کوبیده شده |
1 قاشق سوپ خوری |
روش تهیه مربای کدو سبز، آموزش مربای کدو سبز، دستور مربای کدو سبز
طرز تهیه مربای کدو سبز
آب و آهک را مخلوط کرده و کناری بگذارید تا ته نشین شود.
آب زلال رویش را جدا کنید.
کدوها را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید یا حلقه کرده با کاتر دلخواه برش بزنید.
کدوها را داخل آب آهنک بریزید و یک روز کامل استراحت دهید.
کدوها را آبکش کرده و بشویید و در آب سرد بریزید و یک روز دیگر استراحت دهید.
در این مدت چند بار آب کدوها را عوض کرده و بشویید.
شکر را با ۳ لیوان آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
کدوها را به شربت اضافه کرده و با حرارت ملایم بجوشانید.
کف روی مربا را بگیرید.
در آخر هل و گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد و شعله را خاموش کنید.
بعد از خنک شدن مربا کدو سبز را در شیشه تمیز و در بسته در یخچال نگهداری کنید.