طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی
- نمناک نوشت: بسیاری از خانمها دوست دارند شیرینیهایی که توی شیرینی فروشی را میبینند خودشان در خانه درست کنند؛ یکی از این شیرینیها، شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی است که اگر به نکات پخت آن توجه کنید میتوانید بهراحتی در منزل تهیه کنید.
دستور تهیه شیرینی بهشتی
چون در طرز تهیه شیرینی بهشتی از تخم مرغ استفاده نمیکنیم ماندگاری این شیرینی بیشتر از ۱۵ روز است.
مواد لازم برای شیرینی بهشتی
پودر شکر: ۱۲۵ گرم
آرد:۲۵۰ گرم
روغن صاف قنادی: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری
دانه سیاه و یا کنجد: برای تزیین شیرینی
پودر هل: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شیرینی بهشتی (شیرینی کرکی)
ابتدا روغن قنادی و پودر شکر را در کاسهای بریزید و حدود ۱ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. آرد و پودر هل را با هم ترکیب کرده و در چند مرحله به مواد افزوده و با دست شروع به مخلوط کردن خمیر کنید. خمیر بدست آمده را داخل چرخ گوشت بریزید تا یک خمیر یکدست و نرم درست شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آنها پودر کاکائو را اضافه کنید و کمی با دست ورز دهید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و به آن شکل دهید سپس روی شیرینیها را به شکل دلخواه طرح دهید. همچنین میتوانید خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب و کاتر دلخواه آن را قالب بزنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینیها را با فاصله از هم بچینید. روی شیرینیها کمی کنجد یا دانه سیاه بپاشید و برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه بپزید.