طرز تهیه سوپ هندوانه
- همشهری آنلاین نوشت: سوپ هندوانه با سایر سوپهایی که تا به حال درست کردهاید فرق دارد و راهی آسان و سریع برای لذت بردن از میوهها و سبزیجات تازه است. این میانوعده غذایی خوشمزه سرد است و مناسب زمانهایی است که نمیخواهید خودتان را پای اجاقگاز آشپزخانه اسیر گرما کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز درست کردن این سوپ خنک را یاد بگیرید و از آن حظ ببرید.
مواد لازم
۴ فنجان هندوانه بدون دانه (یک فنجان آن را به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید)
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه (چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟ | روشهای نگهداری از آبلیموی تازه)
یک قاشق غذاخوری پوست لیمو (خرد یا رنده شده)
نمک یک قاشق چایخوری (میزان نمک بستگی به ذائقه شما دارد)
سیر خرد شده یک تا ۲ حبه
یک فنجان گوجهفرنگی رسیده (به قطعات ریز خرد شود)
یک فنجان خیار پوست گرفته شده (به قطعات ریز خرد شود)
۱/۲ فنجان فلفل دلمهای زرد یا نارنجی شیرین (به قطعات ریز خرد شود)
۳ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده (ترفندی ساده برای خرد کردن پیاز | این مهارت ضروری را یاد بگیریم)
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱/۴ فنجان روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری فلفل هالاپینو ریز خرد شده (اختیاری)
فلفل تازه آسیاب شده (مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد)
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده یا شوید یا جعفری
شکر به مقدار لازم (مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد)
طرز تهیه سوپ هندوانه
۱- سه فنجان از هندوانهها را پوره کنید و داخل یک کاسه بزرگ غیر فلزی بریزید. آب لیمو، پوست لیمو، نمک، سیر، گوجهفرنگی، خیار، فلفل سبز، پیاز قرمز، سرکه، روغن زیتون، سبزیجات تازهای را که انتخاب کردهاید، شکر و هالاپینو را اضافه کنید.
۲- یک فنجان هندوانه مکعبی باقیمانده را به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
۳- سوپ سرد هندوانه شما آماده است. آن را خنک سرو کنید و در صورت تمایل از تکههای لیمو و ریحان و یا هر نوع سبزی که دوست دارید برای تزئین سوپتان استفاده کنید.
این دستور غذا را میتوان بهراحتی با افزودن میوه و سبزیجات بیشتر تغییر داد. پیشنهاد میکنیم طعم آناناس را هم به آن اضافه کنید.