مبارزه اثربخش با مواد مخدر با ضربه زدن به سرباندها و اتاق فکر قاچاق مواد مخدر محقق میشود
یدالله موحد در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان اظهار کرد: باید با تجمیع امکانات موجود و بکارگیری شیوههای نوین مبارزه ای، طرحی نو در مسیر مبارزه با مواد مخدر اجرایی کرد.
وی خاطرنشان کرد: بار اصلی برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر بر دوش دستگها قضایی است، زیرا سازمانهای کاشف از جمله نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و ... پس از شناسایی و دستگیری متهمان، آنها را به دستگاه قضایی واگذار میکنند و زحمت نگهداری، کنترل، آموزش و اجرای برنامههای فرهنگی و تربیتی آنها بر دوش دستگاه قضایی و سازمانها زندانها خواهد بود.
وی با اشاره به این مطلب که در حال حاضر ۶۲ درصد از مددجویان زندانهای استان کرمان به دلیل ارتکاب جرایم مرتبط با مواد مخدر در حال تحمل کیفر هستند، تصریح کرد: دستگاه قضایی امکان لازم برای ایجاد اشتغال مددجویان زندانها پس از آزادی را ندارد و این در حالی است که اشتغال زندانیان در جلوگیری از بازگشت آنها به زندانها تاثیر به سزایی دارد.
موحد، لزوم همکاری تمامی نهادهای دست اندرکار به منظور اشتغال زایی برای مددجویان زندانها و بازپروری آنها را یادآور شد و ادامه داد: راه اندازی اردوگاه کبوترخان به منظور توسعه حرفه آموزی و اشتغال مددجویان اهمیت به سزایی دارد و باید پیگیریهای لازم برای تکمیل این اردوگاه در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره به این مطلب که بخش عمدهای از جرایم مواد مخدر به منظور کسب درآمدهای نامشروع انجام میشود، تصریح کرد: با فعال سازی کمیتههای شناسایی اموال قاچاقچیان عمده مواد مخدر میتوان تا حد بالایی با این پدیده برخوردهای اثرگذاری کرد.
رییس کل دادگستری استان کرمان در ادامه سخنان خود عنوان کرد: یکی از نگرانیهای اصلی دستگاه قضایی استان کرمان این است که خودروهای توقیفی مرتبط با مواد مخدر به سرعت به فروش نمیرسند و این در حالی است که پیگیریهای زیادی در سطح استانی و کشوری برای حل این موضوع انجام شده است.
موحد اظهارداشت: خودروهای توقیف شده در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید هر چه سریعتر از وضعیت کنونی خارج شود و ستاد مبارزه با مواد مخدر باید در این زمینه تدابیر لازم را به کار گیرد.