شهید عباس بابایی هنوز به جامعه شناسانده نشده است/ شهید بابایی برخلاف برخیها تشنه قدرت نبود شیفته خدمت بود
همرزم شهید عباس بابایی معتقد است نتوانستیم شهیدان به ویژه امثال شهید عباس بابایی را به نسل جوان که دوران دفاع مقدس را درک نکردهاند و در شرایط امروز که دشمن دست به ترور عقاید جوانان مازده و دنبال به انحراف کشیدن و تحریف دفاع مقدس است، معرفی کنیم.
خبرگزاری میزان -
- شهید عباس بابایی در دوران هشت سال دفاع مقدس، کارنامه درخشانی از جنس ولایتمداری، مجاهدت، ایثار و میهندوستی ارائه کرد، شهید بابایی یکی از ستارگان درخشان آسمان اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.
شهید عباس بابایی ۱۵ مرداد سال ۶۶ مصادف با روز عید سعید قربان در آسمان ولایت، در مسیر دفاع از استقلال و تمامیت ارضی نظام جمهوری اسلامی و عزت و شرف ملت بزرگ ایران قربانی شد. به بهانه سالروز شهادت شهید امیر عباس بابایی با امیر سرتیپ دوم بازنشسته حسین خلیلی همرزم شهید امیر سرتیپ خلبان عباس بابایی به گفتوگو نشستیم.
شهید عباس بابایی، عاشق شهادت بود
میزان: بدواً از اینکه وقت خودتان را در اختیار قرار دادید، سپاسگذارم، در سالروز شهادت شهید عباس بابایی به عنوان همرزم این شهید والامقام در آغاز صحبت به بخشی از خاطراتی که با ایشان داشتید، اشاره بفرمایید
خلیلی: ۱۵ مرداد سالروز شهادت شهید عباس بابایی است، تقریباً ۳۴ سال پیش در چنین روزی همزمان با ایام حج، شهید بابایی به همراه همسر و فرماندهانی همچون شهید اردستانی و شهید سپهبد علی صیاد شیرازی قرار بود به این سفر نورانی مشرف شوند، یکی از دوستان که آشنایی کاملی از این شهید بزرگوار نداشت به بنده گفت که چندمین باری است که شهید بابایی به سفر حج مشرف میشود؟، در پاسخ گفتم میدانم که قرار است با خانواده به این سفر بروند.
اسم بنده هم همزمان برای تشرف به خانه خدا درآمد، ولی شهید بابایی به این سفر نیامد و بنده بعد از بازگشت سوغاتی برای ایشان برد هم، این شهید والامقام در آن لحظه تبسمی کرد و نشان داد که از حج من خوشحال است.
تلاوت قرآن شهید بابایی در مقابل عکس شهید بیطرف،تصویری ماندگار در دفاع مقدس
میزان: شما به عنوان یکی از همرزمان شهید بابایی در پادگان بوشهر چه سمتی داشتید و چه خاطرهای از آن دوران دارید؟
خلیلی: یکی از دوستان شهید بابایی در درگیری با دشمن به شهادت رسید، این شهید عزیز از پایگاه هوایی بوشهر پرواز کرده بود، بنده در آن زمان افسر ایمنی پرواز بودم و توسط شهید بابایی در این پست انتخاب شدم، پایگاه ما در در اصفهان بود و پایگاه بوشهر زیر مجموعه آن بود، بنده بعد از مدتی در قالب مأموریت به سمت پایگاه هوایی اصفهان پرواز داشتم، یکی از دوستان ما هم در آستانه سفر حج در مأموریتی به شهادت رسید.
شهید بابایی در مراسم خاکسپاری شهید بیطرف در پایگاه هوایی اصفهان حضور پیدا کرد، شهید بابایی در مقابل عکس شهید بی طرف قرآن خواند و زیر تابوت پیکر پاک و مطهر این شهید والامقام را گرفت، بنده در این فضا به شهید بابایی گفتم شما میخواهید به سفر حج بروید، یک نگاهی به بنده کرد که تو چرا این حرف را میزنی و این سؤال را میپرسی، در پاسخ به بنده گفت: «کربلا و سفر حج ما دفاع از کشور و نظام است».
شهید بابایی هر زمان که به میهمانی میآمد دوست نداشت که تشریفاتی و مجلل از ایشان پذیرایی شود، معمولاً هم خانه کسانی میرفتند که پذیرایی ساده انجام میدادند و همه با این اخلاق این شهید بزرگوار آشنا بودند، بنده زمانی که شهید بابایی به منزل ما تشریف آورده بودند با شربت چهار گل از ایشان پذیرایی کردم، تنها باری که یادم میآید با استقبال، چند لیوان دیگر هم نوشیدند و با بچهها بازی کردند.
شهید بابایی،قربانی مسلخ عشق، با شوق پرواز در عید قربان
میزان: لحظهای که خبر شهادت شهید عباس بابایی را شنیدید چه روزی بود؟، چه حالی پیدا کردید؟
خلیلی: بنده شب جمعه ۱۵ مرداد خبر شهادت شهید عباس بابایی را از یکی از دوستان شنیدم و در اوج ناراحتی و ناباوری تنها این جمله را با چشمهای گریان بر زبان آوردم که «عباس هم رفت؟!»، عباس، همیشه عاشق شهادت بود و در هر مأموریتی که داشت نیتش شهادت بود.
آسمان ایران، سجاده شهادت شهید بابایی
دوست داشت در آسمان خدمت و سربازی نظام مقدس جمهوری اسلامی به شهادت برسد، هیچوقت نمیخواست بنشیند و ببیند که تنها خلبانان دیگر پرواز کنند، به همین خاطر در مأموریتهای مختلف در دفاع از کشور در مقابل دشمن سینه سپر میکرد، آسمان ایران، سجاده شهادت این سردار رشید اسلام در روز عید قربان بود و در مسلخ عشق و ولایت مداری با شوق پرواز به سوی معبود خود قربانی شد.
روح بلند شهید عباس بابایی در جسم خاکی نگنجید و شهادت ایشان مصداق آیه شریف ۹۲ سوره آل عمران «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» بود، هنوز نتوانستهایم اول چهره معنوی و شخصیت برجسته این شهدا را به جامعه کامل بشناسانیم و سیره و وصیت این سرداران رشید اسلام را پیاده کنیم.
شهید بابایی سنبل این آیه بود که «هیچوقت به نیکی نمیرسید، مگر از آنچه دوست دارید بگذرید»، شهید بابایی برای دفاع از اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و عزت ملت بزرگ ایران از داشتههای خود خانوادهاش گذشت و راه عزتمند جهاد و شهادت را انتخاب کرد و مُزد مجاهدت در راه اسلام و دفاع از کیان انقلاب اسلامی را با شهادت گرفت.
شهید بابایی در آستانه سفر به خانه خدا، حاضر نشد مجاهدت در جبهههای حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس را با سفر حج عوض کند و جبهه مبارزه با یزیدیان زمان را خالی بگذارد، ثواب حج را در دفاع از اسلام و کشور میدید و در نهایت روز عید قربان لباس احرامش جامه سرخ خلبانی شد.
شهیدانی همچون بابایی، کامل به نسل جوان معرفی نشدهاند
میزان: چقدر شخصیت شهیدانی همچون شهید بابایی به جامعه به ویژه نسل جوان در زنده نگه داشتن دفاع مقدس به عنوان دُری گرانبها در صدف تاریخ انقلاب اسلامی منتقل شده است؟
خلیلی: نتوانستیم شهیدان به ویژه امثال شهید عباس بابایی را به نسل جوان که دوران دفاع مقدس را درک نکردهاند و در شرایط امروز که دشمن دست به ترور عقاید جوانان ما زده و دنبال به انحراف کشیدن و تحریف دفاع مقدس است، معرفی کنیم، یکی از راههای جلوگیری از تحریف دفاع مقدس معرفی ابعاد شخصیتی شهدا به ویژه فرماندهانی همچون شهید عباس بابایی است.
مجاهدت شهید عباس بابایی در مسیر خشنودی خدا، آرمان شهدا و امام شهدا بود
میزان: چه بخشی از شخصیت شهید عباس بابایی میتواند به عنوان الگویی نصب العین مسولان کشور در خدمت به مردم باشد؟
خلیلی: مجاهدت شهید عباس بابایی در مسیر خشنودی خدا، آرمان شهدا و امام شهدا بود، زندگی خود را در این راه و خدمت به ملت ایران صرف کرد، دنبال سوء استفاده از پست و مقام نبود و میز فرماندهی را سنگر خدمت به مردم و دفاع از اسلام و انقلاب میدانست.
شهید بابایی، برخلاف برخیها، تشنه قدرت نبود، شیفته خدمت بود
میزان: حرف آخر؟
خلیلی: خیلیها تنها شعار خدمت به مردم را سر میدهند در صورتی که شیفتگان قدرت هستند، شهید بابایی شیفته خدمت به مردم بود، شهید بابایی سنبل این شعار بود که «ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدر»، برخلاف برخی مسؤلان تشنه قدرت نبود. خداوند متعال شهدا و امام شهدا را با شهدای کربلا محشور کند.
نظرات بینندگان
شهید بابایی عزیز دل ملت ایران بوده وخواهد بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *