اعمال نظارت‌های بهداشتی مناسبتی در تاسوعا و عاشورای به منظور حفظ سلامت گوشت

11:21 - 13 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۶۷۴۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس سازمان دامپزشکی کشور بر ضرورت اعمال نظارت‌های بهداشتی مناسبتی در تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) سال ۱۴۰۰ به منظور حفظ سلامت گوشت دام‌های قربانی و به تبع آن سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی تاکید کرد.
- بنا به اعلام وزارت جهاد کشاورزی، علی‌صفر ماکنعلی بر ضرورت اعمال نظارت‌های بهداشتی مناسبتی در تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) سال ۱۴۰۰ به منظور حفظ سلامت گوشت دام‌های قربانی و به تبع آن سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی تاکید کرد.
 
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به در پیش بودن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت سید الشهدا امام حسین علیه السلام و به استناد تبصره ۲ ماده ۲ آیین نامه بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌های کشور، در نامه‌ای خطاب به مدیران کل دامپزشکی استان‌ها اعلام کرد: با امعان نظر به روند گسترش بیماری کووید ۱۹ در سطح کشور و همچنین با توجه به دستورات بهداشتی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و پروتکل‌های مربوط به برگزاری مراسم عزاداری ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین و شرایط ویژه با رنگ بندی قرمز و نارنجی در اکثریت قریب به اتفاق استان‌ها و به لحاظ نبود ضمانت اجرایی لازم در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مقتضی است ترتیبی اتخاذ نمایید تا به منظور حفظ سلامت گوشت دام‌های قربانی و به تبع آن سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی، با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی با کلیه دستگاه‌های ذی مدخل (استانداری، فرمانداری، شهرداری، سازمان جهاد کشاورزی استان، دفتر نمایندگی، ولی فقیه در دامپزشکی، ائمه جمعه و جماعات، کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، مرکز بهداشت استان و واحد‌های تابعه، کمیته امداد حضرت امام، سازمان بهزیستی، هیئت امنا و متولیان بقاع متبرکه و ...) اقدامات مندرج در برنامه عملیاتی در این ایام به بهترین نحو ممکن و فراگیرتر از سال گذشته به مورد اجرا گذاشته شود.
 
 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *