تسریع در واکسیناسیون کووید ۱۹ با همکاری معاونت پرستاری وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی
_ طبق اعلام وبدا، در جلسهای که با حضور مریم حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت، نماینده تام الاختیار رییس ستاد کرونای استان تهران، رییس مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشت، رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، معاونین پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی و کارشناسان معاونت پرستاری برگزار شد، بر استفاده از همه ظرفیتهای گروههای پرستاری و امکانات و تجهیزات لازم برای تسریع در واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹ تاکید شد.
حضرتی در این جلسه مقابله و مدیریت بحران کووید ۱۹ را یک مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: اگرچه تولیت مقابله با این بیماری با وزارت بهداشت است، اما این موضوع مسوولیت اجتماعی سایر نهادها را نفی نمیکند و لازم است همه ظرفیتها برای تسریع در روند واکسیناسیون به کار گرفته شود.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، گفت: اگرچه تسریع در امر واکسیناسیون میتواند یک اصل مهم در کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ باشد، اما عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و عادی انگاری از دلایل اصلی خیز موج پنجم کووید۱۹ است و مردم باید توجه داشته باشند که تا پایان کامل واکسیناسیون عمومی بهترین روش برای در امان ماندن از ابتلای به این بیماری و قطع زنجیره انتقال آن رعایت کامل پروتکلهای اجتماعی است.
در این جلسه که به منظور تسریع در واکسیناسیون عمومی در دفتر معاونت پرستاری برگزار شد، مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با استفاده از ظرفیتهای دانشجویی بویژه پرستاری و نیروهای درمانی خود نسبت به انجام واکسیناسیون دانشجویان و اعضای هیات علمی تحت پوشش خود و همچنین واکسیناسیون گروه خبرنگاران و پرسنل بانکهای استان تهران براساس آخرین دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت اقدام نمایند.
همچنین جهاد دانشگاهی نیز مسئولیت تامین نیرو و آماده سازی دانشگاه علم و فرهنگ و مرکز درمانی جهاددانشگاهی منطقه خاوران برای تسریع در واکسیناسیون رانندگان حمل و نقل عمومی شهری، ریلی، جادهای و هوایی استان تهران را پذیرفتند.
علاوه بر آن واکسیناسیون جمعیت یک میلیون و پانصد هراز نفری آموزش و پرورش و رانندگان حمل و نقل مدارس تهران مقرر شد توسط پرستاران و گروههای دانشجویی و با همکاری دانشکدههای پرستاری و هماهنگی سازمان نظام پرستاری صورت پذیرد.
در ادامه پیشنهاد شد تا از ظرفیت دانشجویان فارغ التحصیل پرستاری که هنوز طرح خود را شروع نکرده اند نیز استفاده شود و به جهت ترغیب این عزیزان در این برنامه پیشنهاد شد به ازای هر ماه کارکرد در انجام واکسیناسیون حداقل دو ماه طرح برای آنها لحاظ شود که این درخواست توسط معاونت پرستاری در دست بررسی و اقدام است.
لازم به توضیح است اقدامات فوق در گام نخست در استان تهران انجام میگیرد و به زودی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.