کرونا استفاده از تلفن‌های هوشمند را افزایش داد

15:45 - 05 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۴۷۷۰
آمار‌ها نشان می‌دهد شیوع ویروس کرونا موجب افزایش استفاده مردم جهان از گوش‌های هوشمند شده است.

_ باشگاه خبرنگاران به نقل از ijponline.biomedcentral نوشت: تلفن‌های هوشمند ممکن است برای اهداف مختلفی مانند ارتباط انسانی، یادگیری و سرگرمی مورد استفاده قرار گیرند و عملکرد‌های آن مانند تماس‌های تلفنی، چت‌های آنلاین و شبکه‌های اجتماعی در طی شیوع کرونا با تغییراتی مواجه شده است.

گوشی‌های هوشمند در دوره کرونا به طور کامل جایگزین تعاملات رو در رو و به کانال اصلی ارتباطات اجتماعی، به ویژه در میان جوانان تبدیل شده اند. علاوه بر این، تلفن‌های هوشمند فرصت ادامه تحصیل را در اختیار کودکان و نوجوانان قرار می‌دهند. در واقع، تعطیلی جزئی مدارس در طی همه گیر شدن معلمان را مجبور به ایجاد و استفاده از سیستم‌های یادگیری آنلاین کرد.

افزایش آمار استفاده از گوشی‌های هوشمند با شیوع کرونا

اهدف استفاده از تلفن همراه در ایام پاندمیک کرونا

در طی بیماری همه گیر COVID-۱۹ کاربران عنوان کرده اند که اهدافشان موارد زیر بوده است:

بی حوصلگی
عادت
بازی
ارتباط
یادگیری
تسکین استرس

اعتیاد به گوشی‌های هوشمند

قبل از همه گیری COVID-۱۹، در میان ۱۸۴ شرکت کننده در مطالعه، ۵۸ نفر (۵/۳۱ درصد) در معرض خطر بالای اعتیاد به تلفن همراه بودند و در ۴۸ نفر (۱/۲۶ درصد) اعتیاد دیده شده است. در طول بیماری همه گیر COVID-۱۹، اعتیاد در ۸۶ شرکت کننده (۴۶.۷ ٪) مشخص شد، در حالی که افراد در معرض خطر ۵۰ نفر بودند (۲۷.۲ ٪).

افزایش آمار استفاده از گوشی‌های هوشمند با شیوع کرونا

در دوران همه گیری ویروس کرونا مردم مجبور شدند تا به سمت فناوری‌های دیجیتال رفته و بیشتر از گذشته از وسایلی، چون گوشی‌های هوشمند برای انجام فعالیت‌ها و امورات شخصی استفاده کنند. طبق تحقیقات به عمل آمده در این مدت، کاربران کار‌هایی از جمله خرید اینترنتی، بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی، تماس‌های تصویری، جلسات کاری و سایر موارد را در زمان پاندمی کرونا به وسیله ابزار‌های دیجیتالی مثل تلفن همراه و رایانه‌های شخصی انجام داده اند.

افزایش آمار استفاده از گوشی‌های هوشمند با شیوع کرونا

البته یک نکته مهم در این زمینه وجود دارد و آن هم اثرات مخرب استفاده بیش از حد از گوشی است. در واقع، در طی بیماری همه گیر COVID-۱۹، کودکان و نوجوانان بیشتر از گذشته دچار اختلالات خواب، تغییرات چشمی و اختلالات اسکلتی عضلانی شدند. درد در ناحیه گردن، شانه‌ها، مچ‌ها و انگشتان از جمله اختلالات اسکلتی- عضلانی مرتبط با استفاده بیش از حد گوشی‌های هوشمند است که به طور مکرر گزارش می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *