راهاندازی سامانه ارتباطات مردمی (۱۹۸) دیوان محاسبات کشور
سامانه ارتباطات مردمی دیوان محاسبات کشور (۱۹۸) همسو با تحقق شعار «دیوان فناورانه مردم پایه» و با هدف نظارت مردمی بر عملکرد مالی دستگاههای دولتی و افزایش تعامل دو سویه دیوان محاسبات و مردم راه اندازی و افتتاح شد.
خبرگزاری میزان -
- بنا به اعلام دفتر روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، سامانه ارتباطات مردمی دیوان محاسبات کشور (۱۹۸) در راستای تحقق شعار «دیوان فناورانه مردم پایه» و با هدف نظارت مردمی بر عملکرد مالی دستگاههای دولتی و افزایش تعامل دو سویه دیوان محاسبات و مردم راه اندازی و افتتاح شد.
هموطنان عزیز میتوانند هرگونه فساد و یا تخلف مالی را که در دستگاههای دولتی مشاهده میکنند، از طریق سامانه ارتباطات مردمی در پایگاه اینترنتی (www.dmk.ir) و تماس تلفنی با شماره ۱۹۸ به مرکز ارتباطات مردمی اعلام نمایند. کارشناسان امر پس از دریافت گزارش، آن را جهت رسیدگی به مراجع ذیربط در دیوان محاسبات انعکاس داده و موضوع را تا رسیدن به نتیجه تعقیب مینمایند.
«مهرداد بذرپاش» در این مراسم گفت: بهترین ابزار برای کنترل بسیاری از تخلفات به ویژه تخلف در دستگاههای اجرایی نظارت مردمی است.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه در ابتدای حضور در دیوان محاسبات کشور به مردم قول دادم که ارتباطات این سازمان با مردم افزایش پیدا کند، افزود: در یک سال گذشته توانستهایم مجموعههای زیادی را سازماندهی کنیم که یکی از مهمترین آنها سامانه ارتباطات مردمی (۱۹۸) است. این سامانه به همه آحاد مردم این امکان را میدهد که عملکرد مالی کلیه دستگاههای دولتی که از بودجه عمومی استفاده میکنند را نظارت کنند و ترک فعل و یا هر نوع تضییع بیت المال را اطلاع بدهند.
وی اظهار امیدواری کرد: با راهاندازی این سامانه از ظرفیت نظارت گسترده مردمی برخوردار شویم تا نظارت دیوان محاسبات کشور اثر بخشتر باشد.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه کشور حدود یک و نیم سال است که درگیر بیماری کروناست، اظهار داشت: پیگیری روند واکسیناسیون در کشور و نظارت بر عملکرد دستگاههای مسئول در دستور کار دیوان محاسبات کشور میباشد.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه کشور حدود یک و نیم سال است که درگیر بیماری کروناست، اظهار داشت: پیگیری روند واکسیناسیون در کشور و نظارت بر عملکرد دستگاههای مسئول در دستور کار دیوان محاسبات کشور میباشد.
بذرپاش عنوان کرد: یکی از اقدامات مهم در این زمینه، واکسیناسیون عمومی با هدف کاهش مرگ و میراست و بر اساس اطلاعاتی که کسب کرده ایم بیش از ۱۶ میلیون دوز واکسن به کشور وارد شده یا در داخل کشور تولید شده است که بیش از ۱۴.۵ میلیون دوز آن در مراکز درمانی توزیع شده و بیش از ۱۰.۵ میلیون دوز هم تزریق شده است.
وی ضمن تشکر ویژه از کادر درمان خواستار تسریع در واکسیناسیون عمومی از سوی وزارت بهداشت شد و اظهار امیدواری نمود: تا سه ماه آینده با واکسینه کردن اکثریت افراد جامعه اثرات این بیماری کاهش پیدا کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *