طرز تهیه «موچی» با مغز توت فرنگی

4:50 - 05 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۴۵۲۴
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
«موچی» یکی از شناخته شده‌ترین خوراکی‌های مردم ژاپن است. این خوراکی به عنوان دسر سرو می‌شود.

برچسب ها: طرز تهیه دسر

روشان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۵
0
0
خیلی خوب و خوش مزه بود. عالی هم بود
ناشناس
|
-
|
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۴
0
0
بسیار خوش مزه بود
ناشناس
|
-
|
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۴
0
0
بسیار خوش مزه بود
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *