دلایل اصلی معضل آبی خوزستان/ لزوم تکمیل طرح آبرسانی غدیر و عدم هرگونه بارگذاری جدید در حوضه کرخه

15:38 - 02 مرداد 1400
کد خبر: ۷۴۳۹۳۵
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان‌بازرسی کل کشور با بیان اینکه برای رفع مشکلات آب استان خوزستان باید تکمیل طرح آبرسانی غدیر در اولویت دولت و وزارت نیرو باشد، گفت: این طرح فقط ۴۷ درصد پیشرفت داشته است.
- فتح الله طلوعی، بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان‌بازرسی کل کشور در پاسخ به اینکه سازمان بازرسی کل کشور در موضوع ورود به مشکلات آب استان خوزستان به چه مسائلی رسیده است، گفت: دو موضوع اساسی وجود دارد که یکی موضوع مربوط به آب شرب استان خوزستان است.

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این حوزه سال ۸۸ طرح بسیار مهمی به نام طرح آبرسانی غدیر آغاز شد که هدف آن رساندن آب با کیفیت و با کمیت لازم از محل دریاچه دز به ۲۶ شهر و هزار و ۶۰۸ روستا بود.

طلوعی افزود: سازمان بازرسی سال ۸۸ که این طرح آغاز به کار کرد، مشکلاتی را مشاهده کرد که، چون این طرح جزو طرح‌های مهم و حساس بود با پیگیری‌های ما ملاحظات پدافندی محقق شد و جنس لوله‌هایی هم که به کار می‌رفت اشکالاتی داشت و مکرر دچار تغییر می‌شد.

وی گفت: مطالعات طرح کامل نشده بود و اجرای این طرح از سد دز و دریاچه دز آغاز شد تا در مسیر بتواند به آن ۲۶ شهر آبرسانی کند و سال ۸۸ به واسطه ضرورت و اضطراری که وجود داشت از آخر خط شروع کردند و حدود ۱۰۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شد و آبرسانی به شهر‌های آبادان و خرمشهر صورت گرفت، اما به واسطه این که هنوز این طرح کامل نشده بود، مجبور شدند از شاخه‌های کرخه به این خط، آبرسانی کنند.
 
بیشتر بخوانید:


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *