افزایش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران‌ها/ گرانی ۴۰ تا ۵۰ درصدی مواد اولیه

17:26 - 28 تير 1400
کد خبر: ۷۴۲۸۸۰
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد، اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *