طرز تهیه کمپوت آلو
- ایلنا نوشت: کمپوت کلمه فرانسوی است و به معنای مخلوط کردن میباشد و از قرن ۱۷ به وجود آمده است و برای تهیه آن از آب و شکر استفاده میشود. این روش باعث میشود میوهها و یا به طور کلی موادی که کمپوت میشوند بیشتر ماندگاری داشته باشند. شاید برای شما پیش بیاد موادی را در یخچال یا میوهای را زیاد دارید و در حال خراب شدن است باید دست به کار شوید و کمپوت آن را تهیه کنید و مطمئن باشید تهیه کمپوت در منزل از مدلهای آماده و فروشگاهی بسیار خوشمزهتر است.
طرز تهیه کمپوت آلو
مواد لازم برای تهیه کمپوت آلو زرد و قرمز
آلو ۱ کیلوگرم
شکر ۱/۲ پیمانه
آب به مقدار لازم
طرز تهیه کمپوت آلو خانگی در شیشه
مرحله اول: آماده سازی آلو
شما میتوانید از مخلوط آلو زرد و قرمز و سیاه در این کمپوت استفاده کنید و، چون آلو با پوست کمپوت میشود دقت کنید حتما آلوها را با فرچه آشپرخانه بشورید تا تمیز شود سپس بگذارید تا خشک شوند.
مرحله دوم: پخت آلو
در ادامه آلوها را داخل قابلمه ریخته و به آن آب بریزید به طوری که روی آلوها را بگیرید سپس روی حرارت قرار دهید و بگذارید بجوشد از وقتی اولین جوش را خورد شکر را اضافه کنید میزان افزودن شکر کاملا دلخواه است میتوانید کمتر بریزید و بسته به میزان ترشی و شیرینی آلوها شکر را تغییر دهید و حالا بگذارید برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد، ولی نباید آلوها تغییر ظاهر دهند و له شوند.
مرحله سوم: هواگیری
در ادامه قابلمه را از روی حرارت بردارید و همان طور که داغ است داخل شیشهها بریزید و آنها را پر کنید و درب فلزی شیشهها را خوب بسته و به صورت ورانه روی یک پارچه نخی قرار دهید تا ساعتها که خنک و هواگیری در آن انجام شود.
مرحله چهارم: تهیه کمپوت آلو زرد و قرمز
وقتی شیشهها خنک شدند و عمل پلمب شدن در آنها صورت گرفت کمپوتها را با خیال راحت به مدت یکسال در یخچال نگهداری کنید البته میتوانید در کابینت نیز قرار دهید تهیه ترکیبی آلوها با هم بسیار خوشمزه میباشد و این کمپوت گزینه خوبی برای پذیرایی میباشد.
نکات کلیدی در تهیه کمپوت آلو
به دلخواه میتوانید به مواد فوق در حال جوش کمی وانیل بزنید تا عطر و بو داشته باشد.
این میوه ها، چون خود شیرین هستند نیاز به شکر زیادی ندارند پس دقت کنید بیش از اندازه آن را شیرین نکنید.
حتما بعد از اولین جوش زمان بگیرید تا آلوها زیاد نجوشند و حالت خود را از دست بدهند.