یک‌ بام و دو هوای اروپا این بار در تروریست‌پروری/ خرید مدعوین سیرک نفاق با ۲۰ هزار یورو/ نخست‌وزیر اسلوونی به دلیل عقب‌افتادگی ذهنی و سیاسی در دام اطرافیان نادان افتاد

16:27 - 21 تير 1400
کد خبر: ۷۴۰۸۴۷
دسته بندی: سیاست
سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: نخست‌وزیر اسلوونی به دلیل عقب‌افتادگی ذهنی و سیاسی در دام اطرافیان نادان و توصیه‌های غلط آن‌ها قرار گرفته که مورد استهزا برخی اروپایی‌ها نیز واقع شده است.
ابوالقاسم دلفی در گفت‌وگو با میزان، درباره سیرک گروهک نفاق و حضور ورشکستگان غربی در این گردهمایی، اظهارداشت: روابط نامناسب و تعریف نشده ایران و اروپا و به خصوص فرانسه که تحت‌الشعاع بسیاری از تحولات و به ویژه مذاکرات هسته‌ای و برجام دچار افت و خیز‌هایی است که بعضا فرصت‌هایی را برای سوء استفاده دشمنان یجاد می‌کند.
 
سفیر پیشین ایران در فرانسه ادامه داد: گروهک‌های بی‌هویت و منفوری همچون فرقه تروریستی منافقین که با سرشکستگی تمام از عراق اخراج شده‌اند، سعی می‌کنند برای بقای انگلی خود در غرب و اروپا به عنوان ستون پنجم علیه ایران فعالیت و به میزبانان خود را که مغایر با تمامی عرف و مقرارت بین‌المللی به آن‌ها فرصت و اجازه اقامت و فعالیت خرابکارنه علیه روابط و منافع کشور می‌دهند، خوش خدمتی داشته باشند.
 
سفیر پیشین کشورمان در اتحادیه اروپا تصریح کرد: لذا طبق یک روال هرساله فرقه نفاق جلسه‌ای را در اواخر تیرماه در پاریس و تحت حمایت پلیس فرانسه برگزار می‌کند که ظاهراً امسال به صورت غیر حضوری برپا شده بود، علیه جمهوری اسلامی ایران به دروغ پراکنی می‌پردازد. این گروهک بعد از اینکه از عراق اخراج شد و به اروپا رفت، به گونه‌ای فعالیت‌های تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را محور تحرکات خود قرار داده و متاسفانه از حمایت‌های مالی مرتجعین منطقه‌ای و رژیم صهیونیستی و پوشش‌های امنیتی و حفاظتی اروپایی‌ها نیز برخودار می‌شود.

وی با بیان اینکه کشور‌های اروپایی به طور عام و فرانسه به طور خاص به انحا، مختلف این حرکت نفاق را تحت حمایت قرار می‌دهند، اضافه کرد: به این صورت که گروهک منافقین که تا چند سال پیش در لیست گروه‌های تروریستی اروپا و آمریکا قرار داشت؛ در یک گردش سیاسی بین اروپا و آمریکا از لیست گروه‌های تروریستی خارج و همین امر عاملی می‌شود که ظاهراً بر اساس قوانین کشور‌های اروپایی اجازه فعالیت پیدا کنند.

سفیر پیشین ایران در اتحادیه اروپا ادامه داد: در حالی که کشور‌های اروپایی مخصوصاً فرانسه موظف هستند که در چارچوب مقررات بین‌المللی و آنچه که در مورد پناه دادن به مخالفین دیگر کشور‌ها باید رعایت کنند این است که اجازه هیچگونه حرکت و فعالیتی از ناحیه این گروه‌ها که خلاف منافع کشور مورد هدف آن‌ها باشد انجام ندهند اما عموما به تعهدات خود در این زمینه هم وقعی نمی‌نهند و مثل همیشه به برخورد دوگانه در قبال ج اسلامی ایران متوسل می‌شوند.

دلفی با تاکید براینکه اروپایی‌ها مثل همیشه در موضوعات مختلف یک بام و دو هوا هستند، ابراز داشت: آن‌ها ادعا دارند که در مبارزه با تروریسم جدی هستند در حالی که تروریست‌ها را در خاک خود پناه داده و علاوه بر آن امکان فعالیت‌های مغایر با چارچوب‌های بین الملل و منافع جمهوری اسلامی ایران برای آن‌ها مهیا می‌کنند.

وی تصریح کرد: وقتی هم که فرانسه با اعتراضات جمهوری اسلامی ایران روبرو می‌شود مدعی می‌گردد که افراد در داخل فرانسه و اروپا هیچ اقدام منافی با مقررات این کشور‌ها انجام نداد‌ه‌اند و نمی‌توان با آن‌ها برخورد کرد. گویی که اعمال و فعالیت‌های فرقه تروریستی نفاق علیه سایر کشور‌ها مجاز است و اگر علیه کشور آن‌ها اقدامی انجام ندهند، موردی ندارند.

سفیر پیشین کشورمان در بلژیک با تاکید بر اینکه فرانسوی‌ها از زمانی که منافقین را در فرانسه مستقر کردند؛ همواره مورد اعتراض جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند که حضور نفاق در فرانسه مغایر با حسن روابط دوجانبه و مغایر با روابط بین‌الملل است، افزود: متاسفانه فرانسوی‌ها همواره این توجیه را دارند که دولت در راس کار فرانسه هیچ ارتباطی با این گروهک و افراد آن ندارد. این ادعا در حالی است که در جلساتی که منافقین برگزار می‌کند بسیاری از شخصیت‌های سیاسی پیشین فرانسه و حتی اعضای ائتلاف سیاسی و حزبی حاکم در فرانسه در این جلسات شرکت می‌کنند و هیچ معنی از طرف دولت فرانسه برای آن‌ها به وجود نمی‌آید.

دلفی ابراز داشت: اگرچه مقامات فرانسوی مدعی هستند که به شرکت کنندگان در این نشست‌ها تذکر می‌دهیم که شرکت نکند، ولی حضور ان‌ها همواره در این مناسبت‌ها به چشم می‌خورد؛ چراکه این سیاستمداران از کار افتاده بشکلی مواجب بگیر فرقه نفاق هستند و برای شرکت در این مراسم سالانه، پول نقد و سایر خدمات دریافت می‌کنند.

سفیر پیشین کشومان در فرانسه گفت: بر اساس آماری که در رسانه‌های فرانسه از طرف منابع فرانسوی منتشر شده هرکدام از این افرادی که از اروپا در مراسم شرکت کنند ۱۰ هزار یورو به اضافه هزینه اقامت و پذیرایی و کسانی که از خارج از اروپا و آمریکا در این مراسم شرکت می‌کنند ۲۰ هزار یورو به اضافه همه هزینه هایشان را دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: کسانی هم که امسال در مراسم مجازی پاریس شرکت کردند همچون سال‌های گذشته از بین ورشکستگان سیاسی سابق کشور‌های مختلف هستند. با تفاوت که امسال نخست وزیر اسلوونی هم در یک حرکت عوامانه در این جلسه شرکت کرده و اظهارات نامربوطی در مورد جمهوری اسلامی ایران گفته است. البته همانگونه که گفته می‌شود نخست وزیر اسلوونی بدلیل عقب افتادگی ذهنی و سیاسی در دام اطرافیان نادان و توصیه‌های غلط آن‌ها قرار گرفته که مورد استهزا برخی اروپایی‌ها نیز واقع شده است.

دلفی گفت: این حرکات و اقدامات مسلما مغایر با قوانین و مقررات روابط دوجانبه و خلاف مقررات بین‌المللی و ناقض اصل بی‌طرفیِ ادعایی اروپایی‌ها در دفاع از حقوق بشر است.

سفیر پیشین کشورمان در اتحادیه اروپا اضافه کرد که چند سالی است که یکی از دیپلمات‌های شاغل ما را در اتریش که مصونیت سیاسی هم داشته است، توسط مسولین امنیتی آلمان بدون توجه به مقررات مصونیت دیپلماتیک، و به بهانه واهی و بدرخواست بلزیک در خاک خود دستگیر و تحویل بلژیک داده است. فرانسوی‌ها نیز طاهرا مدارکی را در اختیار مقامات پلیسی بلژیک علیه دیپلمات کشورمان قرار داده مبنی بر اتهام واهی اینکه دیپلمات یاد شده قصد داشته در یکی از این مناسبت‌های سالانه پاریس اقداماتی علیه فرقه نفاق انجام دهد.

وی گفت: در حالی که اولاً ایشان دیپلمات بوده و دارای گذرنامه سیاسی است. دوم اینکه ادعا‌هایی که علیه او صورت گرفته واهی بوده و در دادگاه بی‌طرفی مورد رسیدگی واقع نشده است. ولی به هرحال فرانسوی‌ها، بلژیک، آلمان و اروپا با تمام توان همکاری خود را علیه ادعای واهی خود بکار گرفتند و این دیپلمات را در دادگاه تشریفاتی و بدون حضور متهم به بیست سال حبس محکوم کردند.

دلفی ادامه داد: در حالی که فرقه نفاق در طول سال‌های گذشته هزاران نفر از مردم بی‌گناه و مسولین جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رسانده و مسولیت آن را هم به عهده گرفته‌اند آزادانه در اروپا جولان می‌دهند و دادگاه‌های فرانسوی نیز به‌رغم شکایت‌های بسیار از طرف خانواده‌های داغ‌دیده هیچ‌گونه رسیدگی لازم به این شکایت‌ها نمی‌دهند.

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: در مقابل ما طی سال‌های گذشته در قبال این وقایع سیاست مشخصی را داشتیم که بعد از برگزاری این جلسات سفیر فرانسه و  یا کشور‌هایی که مقامات آن‌ها در مراسم منافقین شرکت کرده‌اند را احضار و اعتراض می‌کنیم. اگر چه این اعتراضات که لازم و ضروری هم هستند نباید در همین سطح باقی بماند و باید با تدبیر مدون مورد پیگیری تا دست یابی به نتیحه معقول پیگیری شود. تا زمانی که این اعتراضات در همین حد است طبیعتاً اثر گذاری آن‌ها هم در حد محدود بوده و ادامه این جلسات و فضا سازی منفی علیه کشور ادامه خواهد داشت.

دلفی یادآور شد: گروهک نفاق با همه سوابق تروریستی و با همه اعمالی که علیه مردم ایران و به شهادت رساندن بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم بی‌گناه و مسئولین بلندپایه کشور همچون رئیس جمهور، رئیس قوه قضاییه، نخست وزیر، وزرا و نمایندگان مجلس را به شهادت رساندند و مسئولیت آن را نیز به عهده گرفته‌اند. با این وجود، آزادانه در خاک اروپا فعالیت می‌کنند و هیچ اقدام عملی در قبال آن‌ها از طرف کشور‌های پذیرنده آن‌ها هم صورت نمی‌گیرد.

سفیر پیشین کشورمان در بلژیک تاکید کرد: به نظر می‌رسد برای حل این مشکل بیش از آنچه که تا به امروز انجام داده ایم باید انجام شود و یک اراده ملی وسیع و مسئولانه می‌طلبد که بتوان با این پدیده شوم که با حمایت و برخورد دوگانه اروپایی با مسائل تروریسم فرقه نفاق مواجه است برخورد و با تدارک بهتر و مناسب‌تری استمرار یابد و تنها به احضار سفیر و اعتراض به وی و دریافت پاسخ‌های کلیشه‌ای خلاصه نشود.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *