از چه سبزیجاتی در پیتزا استفاده می‌شود؟

5:50 - 20 تير 1400
کد خبر: ۷۴۰۲۵۰
در هنگام طبخ پیتزا سبزیجات معطر و غیر معطری وجود دارد که کمک شایانی به خوش طعم‌تر شدن پیتزا می‌کند.
_ نمناک نوشت: پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذا‌های فست فودی است که طرفداران زیادی دارد. در تهیه پیتزا از مواد فراوانی مانند گوجه فرنگی، پنیر، قارچ و ... استفاده می‌شود و برای خوش طعم شدن آن ادویه‌ها و سبزی‌های معطری را بر روی آن می‌ریزند.

سبزی معطری که روی پیتزا می‌ریزند

برای خوش طعم شدن پیتزاهایتان از سبزیجات زیر استفاده کنید چرا که فست فودی‌های معروف همه از این سبزیجات در پخت پیتزا استفاده می‌کنند که عطر و طعم خوبی به پیتزایشان می‌دهد.

آویشن

آویشن یکی از ادویه‌های محبوب در آشپزی امروزی است. از این گیاه به صورت خشک شده برای تهیه انواع غذا‌ها به خصوص پیتزا استفاده می‌شود و طعمی بی نظیر به پیتزا می‌بخشد.

آویشن یک منبع عالی از ویتامین K، آهن، کلسیم، و منگنز می‌باشد و فواید فراوانی دارد و برای هضم خوب غذا و رفع نفخ و گاز معده و زخم معده مفید می‌باشد. شما می‌توانید برای خوش طعم شدن پیتزاهایتان بر روی آن‌ها آویشن خرد شده بریزید و از شاخه آن برای تزیین استفاده نمایید.

اورگانو

اورگانو یا همان پونه کوهی سبزی بسیار معطری می‌باشد که جهت اهداف درمانی و آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از آن در آشپزی، عطر و طعم ترشی، سس ها، و ترکیبات مختلف مواد غذایی را افزایش می‌دهد.

اورگانو دارای آهن، کلسیم، منیزیم، مس، پتاسیم، ویتامین A، B۶، C، E، K، نیاسین و تیامین می‌باشد. برای خوش طعم شدن پیتزایتان بهتر است کمی اورگانو خشک شده هنگام طبخ بر روی آن بپاشید و از طعم آن لذت ببرید.

جعفری

جعفری نوعی سبزی خوراکی است که در انواع غذا و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سبزی خوش رنگ دارای ویتامین‌های دیگری نظیر ویتامین آ، آهن، مس و فولات می‌باشد. برای خوش طعم شدن برخی از پیتزا‌ها مانند پیتزای مرغ می‌توانید از جعفری خرد شده استفاده نمایید.
 

ریحان

ریحان یکی دیگر از سبزیجات معطرغنی از آنتی اکسیدان، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، تیامین، نیاسین، فولات، منیزیم، منگنز، آهن، فسفر، پتاسیم و کلسیم می‌باشد که به صورت تازه و خشک می‌توان از آن در تهیه غذا‌های مختلف استفاده نمود. شما برای طعم دادن به برخی از پیتزا‌ها مانند پیتزای گوجه فرنگی می‌توانید از ریحان خرد شده استفاده کنید.

همچنین می‌توانید در خانه پیتزا ریحان تهیه کنید. برای تهیه این پیتزا برگ‌های ریحان را به همراه روغن، ماست و ادویه و کمی پنیر رنده شده داخل مخلوط کن بریزید و سپس روی خمیر پیتزا این سس را بمالید و کمی ریحان خرد شده و بعد از آن پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

لیست سبزیجات غیرمعطر مخصوص پیتزا

سبزیجات دیگری که می‌توان در تهیه پیتزا استفاده نمود عطر خاصی ندارند بلکه برای بهتر شدن طعم و تکمیل شدن ارزش غذایی پیتزا استفاده می‌شوند و این سبزیجات شامل:
 

قارچ

قارچ یکی از سبزیجاتی است که می‌توان در انواع پیتزا استفاده نمود و جایگزین گوشت می‌باشد. بهتر است قارچ را تفت دهید تا آب آن کشیده شود، زیرا استفاده از قارچ خام پیتزا شما را آبدار و بدمزه می‌کند. قارچ پورچینی که کوچک بوده و طعمی چوبی و غنی دارد، بهترین نوع قارچ برای پیتزا است.

مارچوبه

مارچوبه یک سبزی خوراکی است که سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم، سلنیوم، آسپاراژین و ... است. استفاده از مارچوبه طعم متفاوتی به پیتزا می‌بخشد. پیتزای مارچوبه غذایی خوش طعم و خوشمزه می‌باشد که مزه‌ای خاص دارد.
 

آووکادو

آووکادو خرد شده می‌تواند افزودنی مناسب هر پیتزای سبزیجات باشد. آووکادو بسیار محبوب است و دارای چربی بسیار بالایی می‌باشد و اگر به مقدار متوسط مصرف شود چربی خوبی محسوب می‌شود، زیرا می‌تواند به کاهش کلسترول بد خون کمک کند.

گل کلم

گل کلم یکی دیگر از سبزیجاتی است که می‌توان در پیتزا استفاده کرد و منبع عالی از ویتامین C، فولات، ویتامین K، ویتامین‌های پیچیده B و ویتامین E است. در تهیه پیتزا می‌توان گل کلم را تفت داد و به عنوان رویه‌ی پیتزا استفاده کرد. گل کلم تفت داده شده به پیتزای سبزیجات طعم و عطر خوبی خواهد بخشید.
 

کلم بروکلی

کلم بروکلی یکی دیگر از سبزیجاتی است که سرشار از ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم، سلنیم، ویتامین A، منگنز، تریپتوفان، ویتامین B۶ و فسفر است و می‌توان از آن در تهیه پیتزا استفاده نمود. برای تهیه پیتزا می‌توانید از کلم بروکلی بخارپز استفاده نمایید و طعم بی نظیری به پیتزا سبزیجات ببخشید.

اسفناج

اسفناج یک سبزی همه فن حریف و یک ترکیب عالی برای پیتزا سبزیجات است که سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. پیتزا اسفناج یکی از انواع غذا‌های خوشمزه بین المللی است که با دستور‌ها و مواد بسیار متنوعی تهیه می‌شود.
 

کنگر فرنگی

کَنگَر فرنگی گیاه پرخاصیت خوراکی است و بیشتر به صورت آب پز پخته می‌شود. در ایتالیا، این گیاه سبزیِ اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است و جایگزین خوبی برای هر نوع گوشتی در پیتزا می‌باشد. برای تهیه پیتزا خاص با عطر و طعمی خوب کنگر فرنگی را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی خمیر پیتزا بریزید.

فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای یکی دیگر از سبزیجاتی است که سرشار از ویتامین‌ها و موادمعدنی متنوع است و در رنگ‌های مختلف دیده می‌شود. برای اینکه پیتزا طعم خوبی به خود بگیرید، از فلفل دلمه‌ای در تهیه آن استفاده می‌شود.

برچسب ها: سبزیجات پیتزا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *