اسلحه مسلمان کُش!
مسئولان این شرکت ادعا کرده اند این نمادها مانع خواهد شد که مسلمانان از این سلاح استفاده کنند. پس از عرضه این سلاح به بازار، شرکت سازندهی آن در ایالت فلوریدای آمریکا با موجی از اعتراضات مواجه شده است.
یک مرکز اسلامی در آمریکا ضمن انتقاد از ساخت این سلاح گفته است که لابی اسلحهسازی در آمریکا نباید با گسترش "پیشداوری" درباره اسلام، در پی کسب "سود" باشد.
قیمت مسلسل "شهسوار صلیبی" حدود ۱۳۹۵ دلار (۱۲۶۸ یورو) است. جیمز جاج سخنگوی شرکت اسلحهسازی "اسپایکس تاکتیکال" به خبرگزاری آلمان گفت: «ما تا کنون سفارشهای فراوانی داشتهایم. استقبال از این سلاح بسیار گسترده است.»
شرکت اسلحهسازی "اسپایکس تاکتیکال" شرکتی متوسط با ۴۰ کارگر و کارمند است که در سال حدود ۱۰ هزار سلاح تولید میکند.
این شرکت اسلحهسازی در اقدامی نژادپرستانه برای تبلیغ مسلسل جدید خود به "خطر گسترش تروریسم اسلامی در آمریکا" [!] اشاره کرده و تصریح میکند که این سلاح "دفاعی موثر" برابر مسلمانان است.
در حالیکه کشورهای اسلامی در صف اول قربانیان تروریسم قرار دارند، این شرکت اسلحه سازی پا را فراتر از این ها گذاشته و با وقاحت تمام در ویدئویی تبلیغاتی به مسلمانان توهین کرده و آن ها را تروریست می خواند، در این ویدئو یکی از سازندگان این مسلسل میگوید: «همواره میخواستم که چنین سلاحی داشته باشم. اگر یک تروریست مسلمان به من حمله کند، از طریق این سلاح صائقهای از آسمان [!] بر او نازل خواهد شد.»
دعایی که بر روی این مسلسل حک شده چنین است: «سپاس بر خداوندی که همچون صخره تکیهگاه من است و دستانم را در جنگ وانگشتانم را در نبرد یاری میدهد.» (مزامیر ۱/ ۱۴۴ )
به گزارش سایت دویچه وله، شورای روابط آمریکا و اسلام (CAIR) در فلوریدا اعلام کرد که ساخت این سلاح با نمادهای مسیحی منجر به "تحریک" مسلمانان خواهد شد. این شورا با اشاره به ادعای سازندگان این سلاح طی سوالی جالب و به جا میپرسد: «آیا این سلاح تنها برای تروریستهای مسیحی ساخته شده است؟»
به گفته حسن شبلی، یکی از مسئولان این شورا در سال جاری میلادی حدود ۲۰۵ قتل در آمریکا رخ داده که تنها در یک مورد یک مسلمان ضارب بوده است.
محمد یوسف عبدالعزیز، یک تروریست منسوب به اسلام گرایان افراطی (۲۴ ساله) در ماه ژوئیه در ایالت تنسی با شلیک گلوله چهار سرباز آمریکایی را کشت.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.