ترفندهایی برای تهیه کیک کشمشی بدون فر
کیک کشمشی یکی از کیکهای پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانیها است که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو میکنند.
خبرگزاری میزان -
_ نمناک نوشت: کیک کشمشی یکی از کیکهای قدیمی و نوستالژی ایرانی میباشد. این کیک را با روشها و مواد متفاوتی تهیه میکنند یکی از پر طرفدارترین نوع این کیک، کیک کشمشی زعفرانی میباشد.
مواد لازم کیک کشمشی بدون فر
طرز تهیه کیک کشمشی بدون فر
مرحله اول: ابتدا تمامی مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: سپس تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل در یک ظرف گود بریزید و همراه با همزن شروع به ترکیب کنید تا مواد کمی کرمی رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم: شیر ولرم را به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شود.
مرحله چهارم: یک لیوان روغن را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
مرحله پنجم: مواد خشکی را که الک کرده اید را در سه مرحله به این مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا مواد منسجم شود.
مرحله ششم: کشمش را تمیز کنید و آبکشی کنید و با اندکی آرد مخلوط کنید.
مرحله هفتم: شما میتوانید هم از قالب استفاده کنید و هم از قابلمه خالی بدین منظور ابتدا کف و دور تا دور ظرف مورد نظرتان را چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی و یا آرد بپاشید. مواد کیک را در قالب بریزید سپس کشمشها را روی کیک بریزید و با کمک لیسک سعی کنید کمی کشمشها را به درون مایع کیک فرو ببرید.
مرحله هشتم: شعله پخش کن را روی گاز قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید. درب قابلمه را دم کنی ببندید و بگذارید تا حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک بپزد سپس با کمک یک خلال چوبی از پخت آن اطمینان حاصل کنید. اگر مایع کیک به خلال نچسبید یعنی کیک حاضر است.
نکات مهم کیک کشمشی بدون فر:
شما میتوانید با افزودن دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به مایع کیک، کیک کشمشی زعفرانی داشته باشد.
با افزودن مقداری گردوی خرد شده به مایع کیک میتوانید کیک کشمشی گردویی داشته باشید.
برخی افراد اندازه یک پنس نمک به مایع کیک اضافه میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *