اجرای طرح پیمایش طلاق در استان ایلام
خبرگزاری میزان- دارابخانی از اجرای طرح پیمایش طلاق در ایلام خبر داد و گفت: این استان دارای کمترین طلاق در بین استانهای کشور است.
خبرگزاری میزان -
«جعفر دارابخانی» در گفتوگو با از اجرای طرح پیمایش طلاق و عوامل بروز آن در استان ایلام خبر داد و اظهار کرد: در این خصوص کارگاههای آموزشی عملی و موثری برای جوانان در دست اجرا و بررسی است.
وی افزود: عوامل اجتماعی در بروز پدیده طلاق دخیل است و دخالتهای نابجا و گاه دلسوزانه اطرافیان و همچنین اعتیاد به مواد مخدر از مهمترین عوامل شکلگیری طلاق است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ایلام ادامه داد: بر اساس آمار خوشبختانه استان ایلام کمترین میزان طلاق را در بین استانهای کشور دارد؛ اما همین تعداد نیز قابل توجیه نیست و باید مورد بررسی و کاوش قرار بگیرد؛ چرا که طلاق با بافت، فرهنگ و نگرش جامعه ما همخوانی و سازگاری ندارد و در گذشته بازدارندههایی چون احترام به اقوام و بزرگان، تلاش، همکاری، وفاداری از اصول مردم استان و زندگی خانوادهها و به نوعی بازدارندههای مطلوبی بود در حالیکه این اصلها در زندگی های امروزی کمرنگ شده است.
دارابخانی با بیان اینکه تغییر در سبک زندگی، بر خواستههای خانوادهها تاثیرگذار شده است، گفت: یکی از دلایل ناسازگاری و سپس طلاق زوجهای جوان عدم وجود نگاه واقع بینانه در میان آن هاست و در حالی که بسیاری از این زوجین را دانشجویان تشکیل داده اند اما با زندگی اجتماعی آشنایی و اشرافیت چندانی ندارند.
وی گفت: مغفول ماندن آموزش مهارتهای زندگی پیش از ازدواج در بروز مشکلات آتی زندگی زوجین موثر است؛ چرا که آنها پیش از ازدواج سر رشتهای از مهارت های عملی زندگی ندارند و هم اکنون نیز مهارت های زندگی به برگزاری یک دوره کلاس کوتاه چند ساعته یک روزه توسط مراکز مشاوره ای بسنده شده است در حالیکه مراکز آموزشی چون فنی و حرفه ای، مدارس و دانشگاه باید به موضوع مهارت های زندگی به صورت جدی بپردازند.
دارابخانی با ورود به مقوله اعتیاد و خشونت اظهار کرد: خیلی از جرایم و ناهنجاری های اجتماعی از جمله طلاق و خودکشی ریشه درمعضل اعتیاد دارد، چرا که این ناهنجاری اجتماعی رفتار طبیعی و خانوادگی را از فرد می گیرد و خشونت نیز زیرساخت و ایجاد کننده بسیاری از جرایم است و طبق بررسی و آسیب شناسی جرایم اولویت دار کشور و استان، خشونت در بیشتر این جرایم دخیل بوده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *