رنگ سیاه سیستان و سرگرمی دولت به رونمایی از واکسن
- محمد صفری روزنامه نگار در یادداشتی نوشت: بسیاری از کشورها حتی آنهایی که از شرایط و وضعیت اجتماعی و اقتصادی مناسبی برخوردار نیستند، شرایط آنها از ایران بهتر است.
سیستان و بلوچستان به وضعیتی افتاده که حتی از وضعیت پاکستان که ۲۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد، بدتر شده و به رنگ سیاه در آمده است.
مسئولین دولتی و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا در چند نوبت از آغاز تزریق همگانی واکسن سخن گفته اند که هر بار به تعویق افتاده و این تعویق کردنها اعتماد مردم را نابود میکند.
در چندین نوبت اعلام شده واکسن تولید داخل به مرحله تولید انبوه رسیده و اجازه تزریق اضطراری را دریافت کرده است، اما هر بار بع تعویق میافتد.
مردم دیگر کشورهای جهان دیده میشود که حتی در استادیومها حاضر میشوند و بدون رعایت شیوه نامههای بهداشتی در کنار هم مشغول تماشای فوتبال هستند.
چگونه است که وضعیت سیستان و بلوچستان مشابه وضعیت پاکستان با ۲۲۰ میلیون نفر جمعیت است در حالی که استان سیستان و بلوچستان دو میلیون و ۲۰۰ هزا نفر جمعیت دارد؟!
سَرمان به رونمایی از هفت نوع واکسن کرونای کارآمد گرم شده، ولی هر روز بر آمار فوتیها و مبتلاها افزوده میشود. نقشه شهرها را که نگاه میکنیم هر روز قرمزتر از گذشته میشود تا جایی که امروز توانستیم یک رنگ جدید کشف کنیم. بنا به گفته مسئولین امروز سیستان و بلوچستان رنگ سیاه کرونایی به خود گرفت.
بیشتر کشورهای جهان حداکثر دو یا سه نوع واکسن دارند و البته مدت هاست که واکسیناسیون خود را آغاز کرده اند، ولی ما معلوم نیست دقیقا چه میکنیم؟!
اگر هدف خدمت به مردم و نجات جان آنهاست میشود تمام امکانات و هزینهها را یک جا جمع و با قدرت و دقت بیشتر صرف تولید یک واکسن کارآمد کرد.
امیدواریم دولت تدبیر و امید در روزهای پایانی تا قبل از اینکه دیر شود فکری اساسی بکند و اصطلاحا از رونمایی واکسن پرهیز کند چرا که اگر تحقق نیابد اعتماد مردم به دولت بیش از گذشته از بین خواهد رفت.
چه مانعی بر سر راه استفاده واکسن ساخت داخل کشور وجود دارد که هر بار به بهانههایی به تعویق میافتد. رهبر معظم انقلاب واکسن ایرانی کوو برکت را تزریق کردند و نشان دادند که اعتماد لازم به این واکسن وجود دارد.
اگر مانعی بر سر راه استفاده از واکسن ایرانی ایجاد شده مسئولین شفاف با مردم در میان بگذارند.
با ورود ویروس دلتا هندی مردم نگرانتر از گذشته چشم امید به تزریق واکسن دوخته اند، واکسنی که ایرانی باشد و اعتماد مردمی به آن جلب شده باشد.
نزدیک به ۲ سال است که شرایط کرونایی در جهان حاکم است و ایران با وجود همه تلاشهایی که شده است شاهد موج پنجم کرونا است.
این که دولت برگزاری انتخابات را مقصر آغاز موج پنجم معرفی میکند فرار رو به جلو است در حالی که محدودیتهای اعلامی به خوبی مدیریت نمیشود و تنها دستوراتی است که بر روی کاغذ میماند.
دولت که روزهای پایانی خود را سپری میکند و چشم امید مردم به دولت بعدی است تا بتواند مدیریت کرونا را از سردرگمی نجات دهد.