زنگ خطر سرخک؛ واکسیناسیون کودکان‌ را به تاخیر نیندازید

11:15 - 10 تير 1400
کد خبر: ۷۳۷۷۱۱
روند واکسیناسیون برای سایر بیماری‌ها با شیوع ویروس کرونا کاهش پیدا کرد و باید توجه کرد که عدم واکسیناسیون کودکان در این شرایط می‌تواند خطر بروز و شیوع بیماری‌هایی، چون سرخک را افزایش دهد.

- ایسنا نوشت: با آمدن ویروس کرونا، دنیا دچار یک پاندمی جهانی شد که ایران هم جزئی از آن بود. تعداد زیادی از افراد به این بیماری مبتلا شدند. از همان ابتدا گروه‌های ضد واکسن با ایجاد شایعه در گروه‌ها و شبکه‌های اجتماعی باعث ایجاد رعب و وحشت در برخی خانواده‌ها شدند و بر این اساس برخی خانواده‌ها هم از واکسیناسیون فرزندان خود خودداری کردند. بر همین اساس هم ویروس‌ها تکثیر یافتند.

یکی از این ویروس‌ها ویروس سرخک است که در ایران به مرحله حذف رسیده بود، اما چندی پیش اعلام شد که ۲۵ مورد جدید این بیماری در شهر‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، البرز و هرمزگان شناسایی شد که این عامل باعث اعلام خطر طغیان بیماری سرخک در ایران شده است. باید توجه کرد که این عامل غیرقابل جبران خواهد بود.

سرخک؛ مسری‌ترین بیماری عفونی
واکسن؛ مهمترین سد حفاظتی مقابل سرخک

در عین حال به گفته دکتر محسن زهرایی- رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، سرخک مسری‌ترین بیماری عفونی است. اگر در مورد کرونا اعلام می‌شود که هر یک مبتلا می‌تواند ۲ تا ۳ نفر را بیمار کند، در مورد سرخک هر یک بیمار در تماس با افراد دیگر می‌تواند تا ۱۸ نفر را بیمار کند؛ بنابراین سرخک بسیار مسری است و باید در نظر داشت که مهم‌ترین سد حفاطتی ما در این بیماری واکسیناسیون است و می‌بایست پوشش واکسیناسیون کودکان در حد بالایی بماند تا بتواند جلوی چرخش ویروس را بگیرد.

بر این اساس به یاد داشته باشید که واکسیناسیون فرزندان‌تان را در ۱۲ ماهگی و ۱۸ ماهگی برای محافظت از آن‌ها انجام دهید. باید توجه کرد که واکسیناسیون به موقع فرزندان‌تان آن‌ها را از تمام بیماری‌ها حفظ می‌کند.

باید توجه کرد که واکسینه نکردن به موقع فرزندان‌تان سلامت آن‌ها را با خطر مواجه می‌کند.

بنابر اعلام کانال تلگرامی وبدا، در عین حال بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالاتری دارد؛ بنابراین به بهانه کرونا و بر اساس اظهارات جعلی و غیر علمی گروه‌های ضد واکسیناسیون، تزریق واکسن به فرزندان‌تان را علیه سرخک در ۱۲ و ۱۸ ماهگی به تاخیر نیندازید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *