صرفه جویی ۱۰۳ هزار تن گندم در سال گذشته
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران از صرفه جویی ۱۰۳ هزار تن گندم در سال گذشته با ارتقای سیستم نظارتی، هوشمندسازی حمل و هدفمند کردن توزیع آرد خبر داد. با صرفه جویی این مقدار نان مردم به وفور در دسترس شهروندان قرار گرفت.
خبرگزاری میزان -
- بنا به اعلام روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، عباس ارشدی گفت: در سال ۱۳۹۹، با اقدامات نظارتی و توزیع هوشمند گندم و آرد در استان تهران صرفه جویی ۱۰۳ هزار تنی در فروش بخش گندم یارانه نوع یک نسبت به سال ۱۳۹۸ داشتیم.
ارشدی افزود: میزان مصرف گندم در استان تهران در سال ۱۳۹۹ به ۸۵۶ و ۲۳۵ تن رسید که با توجه به وسعت و جمعیت استان تهران این میزان صرفه جویی بی نظیر بوده است.
وی با اعلام اینکه این مقدار صرفه جویی در فروش گندم، تنها برای گندم یارانهای نوع یک بوده است گفت: در صورتی که میزان مدیریت در فروش گندم یارانه نوع دو را نیز اضافه کنیم، مقدار صرفه جویی این محصول استراتژیک بیشتر میشود.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران عنوان کرد: این اتفاق در حالی روی داد که در تامین آرد واحدهای نانوایی و نان مردم مشکلی دیده نشد و نان مردم بهوفور در دسترس بود.
ارشدی همچنین به تداوم برنامه نظارت و توزیع هوشمند گندم و آرد در سال جاری اشاره کرد و گفت: در سه ماه نخست امسال هم ۲۱ هزار تن در مصرف گندم و آرد محقق شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران به دیگر اقدامات ارتقای کیفیت آرد و نان استان تهران طی این مدت اشاره کرد و گفت: پیگیریهای مستمر برای برگزاری دورههای آموزشی و بالا بردن سطح دانش مسئولین فنی کارخانجات آرد انجام شده و برنامه برگزاری هماندیشی با کارخانجات برای بالا بردن توان کیفی تولیدات را داریم.
ارشدی میزان مصرف سالیانهی گندم استان تهران را ۱.۴ میلیون تن اعلام کرد که برای تأمین این مقدار بیش از ۳ میلیون تن حجم عملیات بازرگانی در سال انجام میشود.
وی با اعلام اینکه حدود ۶۰ درصد از آرد استان توسط کارخانجات تهران و ۴۰ درصد نیز از کارخانجات البرز تامین میشود افزود: تعداد ۴۴ کارخانه آرد در سطح استانهای تهران والبرز به تامین آرد استان فعالیت دارند.
ارشدی افزود: میزان مصرف گندم در استان تهران در سال ۱۳۹۹ به ۸۵۶ و ۲۳۵ تن رسید که با توجه به وسعت و جمعیت استان تهران این میزان صرفه جویی بی نظیر بوده است.
وی با اعلام اینکه این مقدار صرفه جویی در فروش گندم، تنها برای گندم یارانهای نوع یک بوده است گفت: در صورتی که میزان مدیریت در فروش گندم یارانه نوع دو را نیز اضافه کنیم، مقدار صرفه جویی این محصول استراتژیک بیشتر میشود.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران عنوان کرد: این اتفاق در حالی روی داد که در تامین آرد واحدهای نانوایی و نان مردم مشکلی دیده نشد و نان مردم بهوفور در دسترس بود.
ارشدی همچنین به تداوم برنامه نظارت و توزیع هوشمند گندم و آرد در سال جاری اشاره کرد و گفت: در سه ماه نخست امسال هم ۲۱ هزار تن در مصرف گندم و آرد محقق شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران به دیگر اقدامات ارتقای کیفیت آرد و نان استان تهران طی این مدت اشاره کرد و گفت: پیگیریهای مستمر برای برگزاری دورههای آموزشی و بالا بردن سطح دانش مسئولین فنی کارخانجات آرد انجام شده و برنامه برگزاری هماندیشی با کارخانجات برای بالا بردن توان کیفی تولیدات را داریم.
ارشدی میزان مصرف سالیانهی گندم استان تهران را ۱.۴ میلیون تن اعلام کرد که برای تأمین این مقدار بیش از ۳ میلیون تن حجم عملیات بازرگانی در سال انجام میشود.
وی با اعلام اینکه حدود ۶۰ درصد از آرد استان توسط کارخانجات تهران و ۴۰ درصد نیز از کارخانجات البرز تامین میشود افزود: تعداد ۴۴ کارخانه آرد در سطح استانهای تهران والبرز به تامین آرد استان فعالیت دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *