اصناف و بازاریان در عرصههای دینی و انقلابی نقش موثری داشته اند
رییس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر این مطلب که اصناف و بازاریان در تمامی ادوار پس از انقلاب اسلامی در عرصههای دینی و انقلابی نقش موثری داشته و دارند، گفت: مردم و مسئولان؛ قدرشناس زحمات، تلاش ها، مجاهدتها و ایثارگریهای اصناف در راستای ارتقای نظام مقدس جمهوری اسلامی و حرکت در مسیر شهدا هستند.
- یدالله موحد، رییس کل دادگستری استان کرمان در نخستین روز از هفته قوه قضاییه در آیین گرامیداشت روز اصناف در استان کرمان، خلق حماسه ۲۸ خردادماه سال جاری را به رهبر فرزانه و حکیم، ملت قهرمان ایران و رئیس جمهور جدید تبریک گفت و بیان داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انتخاباتهای پرشماری را برگزار کرده که هر یک ویژگیهای خاص خود را داشته است، اما انتخابات ۱۴۰۰ در شرایط ویژه و فوق العادهای و در کورانی از تهدید، تحریم، تخریب، ناکارآمدی و بی تدبیری برگزار شد و در نهایت حماسه سازی مردم، موجب ناامیدی و شکست توطئههای دشمنان شد.
وی یادآور شد: ملت با بصیرت و موقعیت شناس ایران اسلامی در شرایطی که مشکلات زیادی مردم را احاطه کرده بود، احساس وظیفه کرد و با اقتدار پای صندقهای رای حضور یافت و توانست از این پیچ خطرناک عبور کند و پیروزی دیگری در تاریخ پرافتخار ملت ایران رقم بزند.
رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: امید میرود که با انتخاب رئیس جمهور جدید کشور، مردم از این انبوه مشکلات انباشتهای که با آن درگیر هستند نجات یابند و سرآغازی برای رفاه، پیشرفت و توسعه باشد.
موحد با تاکید بر این مطلب که اعتماد مردم به یکی از تربیت یافتگاه دستگاه قضایی کشور مایه مباهات است، گفت: این پشتیبانی برای سپردن امانت؛ آغاز راه است و در ادامه این راه باید همکاری مردم و اراده ملی این دولت جدید بتواند مشکلات موجود را حل کرده و امید را به جامعه اسلامی ما برگرداند و اقشار آسیب پذیر جامعه را مورد حمایت جدی قرار دهد.
وی از همکاری و همراهی با دستگاه قضایی استان کرمان تقدیر کرد و ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در چهارم اسفندماه ۱۳۵۸ فرمان امام راحل خطاب به شهید آیت الله بهشتی صادر و ماموریت بسیار مهمی برای تحقق قوه قضاییه در تراز انقلاب اسلامی و براساس اهداف متعالی نظام بر عهده ایشان گذاشته شد.
رییس کل دادگستری استان کرمان عنوان کرد: در دوران آیت الله بهشتی تشکیلات نوین قضایی بر پایه مبانی دین اسلام تشکیل شد و قوانین جزایی مدون مبتنی بر مبانی دینی و احکام عالیه اسلامی در کشور تصویب شده و در این قوه اجرایی شد.
موحد گفت: مبانی تبیین شده از سوی شهید بهشتی در قوه قضاییه دستاوردهای بسیار خوبی داشته است و در دو سال گذشته یکی از شاگردان مکتب شهید بهشتی بنا به تصمیم حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی سکاندار دستگاه قضایی شدند و این دوران، دوره مدیریت تحولی قوه قضاییه بود و سند تحول قضایی به عنوان یک سند افتخار آفرین مورد توجه قرار گرفت.
وی یادآور شد: براساس اصل ۱۵۶ قانون اساسی هفت ماموریت اساسی برای دستگاه قضایی تعیین شده که از آن جمله میتوان به رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات و حل و فصل اختلافات و دعاوی، احیای حقوق عامه و گسترش آزادیهای مشروع، نظارت بر اجرای صحیح قوانین در جریان امور، رسیدگی به جرایم و اجرای حدود و قوانین جریانی مدون کشور و اصلاح مجرمان، پیشگیری از وقوع جرم و دعاوی حمایت از مالکیت افراد اشاره کرد.
رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب وضعیت موجود در حوزه قضایی با وضعیت مطلوب در تراز عدالت اسلامی فاصله دارد، تاکید کرد: در سند تحول قضایی چالشها و عواملی که مانع اجرای ماموریتهای دستگاه قضایی میشود، مشخص و ماموریتهای قانونی برای رفع آنها نیز مشخص شده است.
موحد بیان کرد: طیف وسیعی از قضات و کارکنان دستگاه قضایی با همراهی سایر قوا و مردم، اجرای مفاد سند تحول قضایی را بر عهده دارند تا مردم هر چه بیشتر طعم شیرین عدالت قضایی اسلامی را بچشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *